Η πιο όμορφη παλιά Αθηναϊκή αυλή βρίσκεται στο Κουκάκι και σερβίρει τίμια ελληνική κουζίνα! (photos) Η πιο όμορφη παλιά Αθηναϊκή αυλή βρίσκεται στο Κουκάκι και σερβίρει τίμια ελληνική κουζίνα! (photos) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η πιο όμορφη παλιά Αθηναϊκή αυλή βρίσκεται στο Κουκάκι και σερβίρει τίμια ελληνική κουζίνα! (photos)

Η πιο όμορφη παλιά Αθηναϊκή αυλή βρίσκεται στο Κουκάκι και σερβίρει τίμια ελληνική κουζίνα! (photos)Ο ερχομός του καλοκαιριού «απαιτεί» τη μεταφορά του ζεστού σκηνικού του γνωστού εστιατορίου Κούβελος στο Κουκάκι έξω στη χαλικόστρωτη ολάνθιστη αυλή του για ένα open air γεύμα ή δείπνο!

Ο «κρυμμένος» γραφικό κήπος του που υποδέχτηκε πριν λίγες μέρες τους θαμώνες, θυμίζει εκείνες τις παλιές Αθηναϊκές αυλές βγαλμένες από ελληνική ταινία! 
Μάλιστα όσο καλοκαιριάζει ντύνεται στο πράσινο, ενώ οι μυρωδιές που αναδύονται από τα λουλούδια και τα φυτά συνοδεύουν μεθυστικά το γεύμα μας!
Ένα γεύμα που τιμά την ελληνική κουζίνα, μια μικρή κάρτα που εμπλουτίζεται καθημερινά με πιάτα ημέρας, ενώ ειδικά φέτος έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στα κρεατικά που προέρχονται από τη μικρή οικογενειακή φάρμα Γκαραβέλα από το Βόλο!
Έκπληξη, η αναπάντεχα προσεγμένη μουσική υπόκρουση…
Μια όμορφη γευστική εμπειρία που σε ταξιδεύει σε άλλες εποχές!
Τip: Τα τραπεζάκια στο prive μπαλκονάκι γίνονται ανάρπαστα!
epirusblog.gr
5 of 5
Η πιο όμορφη παλιά Αθηναϊκή αυλή βρίσκεται στο Κουκάκι και σερβίρει τίμια ελληνική κουζίνα! (photos)
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 9004224997273798922
Σχόλια
item