Δημοσκόπηση Opinion Poll: Προβάδισμα ρεκόρ για ΝΔ - Στο 24% η διαφορά με ΣΥΡΙΖΑ Δημοσκόπηση Opinion Poll: Προβάδισμα ρεκόρ για ΝΔ - Στο 24% η διαφορά με ΣΥΡΙΖΑ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Προβάδισμα ρεκόρ για ΝΔ - Στο 24% η διαφορά με ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Προβάδισμα ρεκόρ για ΝΔ - Στο 24% η διαφορά με ΣΥΡΙΖΑ

Ικανοποίηση των πολιτών για τις πολιτικές πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει Κυριάκος Μητσοτάκης σε ποσοστό 63%, έναντι 37%, καταγράφει νέα έρευνα της εταιρείας Opinion Poll, η οποία επιβεβαιώνει και το μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Το κυβερνών κόμμα απολαμβάνει διαφορά ρεκόρ από την αξιωματική αντιπολίτευση, καθώς στην ερώτηση τι θα ψήφιζαν οι πολίτες εάν γίνονταν αύριο εκλογές, η ΝΔ 
λαμβάνει 41,5% έναντι 17,5% του ΣΥΡΙΖΑ. 

Μεγάλη πτώση σημειώνει το ΚΙΝΑΛ, που βρίσκεται στο 3,4%, με το ΚΚΕ να είναι στην τρίτη θέση, με 4,2%. Βελόπουλος (1,6%) και Βαρουφάκης (1,5%), είναι κάτω από το όριο εισόδου στη Βουλή, ενώ το κόμμα Κασιδιάρη εντοπίζεται στο 2,2%.

Η κυβέρνηση επικροτείται για την πολιτική αντιμετώπισης της πανδημίας (66% υπέρ με 23% αρνητική άποψη). Οι πολίτες αισιοδοξούν για την επόμενη ημέρα σε ποσοστό 58% έναντι 39%.

Όσο για το εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της οικονομίας το 46% λέει ναι, ενώ όχι απαντά το 52%.

Σχετικά όμως με τις προτάσεις για την αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης, αυτή της ΝΔ λαμβάνει 42%, ενώ εκείνη του ΣΥΡΙΖΑ μόλις 10,8%.

Ενδιαφέρον έχει και η αξιολόγηση των πολιτικών πρωτοβουλιών, που αναλαμβάνουν, πέραν εκείνων του πρωθυπουργού, και του δημάρχου Αθηναίων, αλλά και του περιφερειάρχη Αττικής.

Ο Κώστας Μπακογιάννης έχει θετικές κρίσεις σε ποσοστό 545 και αρνητικές σε ποσοστό 38%, ενώ ο Γιώργος Πατούλης έχει θετικές γνώμες 29% και αρνητικές 45%.

Πιο δραστήριοι βουλευτές στην Α’ Αθήνας, απ’ όλα τα κόμματα θεωρούνται κατά σειρά οι Βασίλης ΚικίλιαςΌλγα ΚεφαλογιάννηΝικήτας ΚακλαμάνηςΘάνος ΠλεύρηςΆγγελος ΣυρίγοςΚώστας ΣκανδαλίδηςΔημήτρης Τζανακόπουλος.

Δείτε τη δημοσκόπησηEREYNA_ATHNA-01

EREYNA_ATHNA-02
EREYNA_ATHNA-03
EREYNA_ATHNA-04
EREYNA_ATHNA-05
EREYNA_ATHNA-06
epirusblog.gr
5 of 5
Δημοσκόπηση Opinion Poll: Προβάδισμα ρεκόρ για ΝΔ - Στο 24% η διαφορά με ΣΥΡΙΖΑ
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 5768718139646372099
Σχόλια
item