Μήνυμα από εξωγήινη βάση σε κομήτη κατέγραψε η NASA, ισχυρίζονται ερευνητές Μήνυμα από εξωγήινη βάση σε κομήτη κατέγραψε η NASA, ισχυρίζονται ερευνητές | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μήνυμα από εξωγήινη βάση σε κομήτη κατέγραψε η NASA, ισχυρίζονται ερευνητές

Μήνυμα από εξωγήινη βάση σε κομήτη κατέγραψε η NASA, ισχυρίζονται ερευνητές
Ο κομήτης 67P, στην ζώνη Kuiper, λίγο πριν την άκρη του ηλιακού μας συστήματος, έχει γίνει διάσημος τα τελευταία χρόνια, κυρίως εξαιτίας μία αποστολής του σκάφους Rosetta, το οποίο προσγειώθηκε κάπου στην επιφάνειά του. Γεγονός που συνέβη για πρώτη φορά το 2014.
Και κάπου εδώ αρχίζουν τα παράξενα καθώς ορισμένοι ανεξάρτητοι ερευνητές των UFOs είναι πεπεισμένοι ότι υπάρχει μία συγκάλυψη γύρω από αυτό το θέμα, ενώ παράλληλα ισχυρίζονται ότι έχουν όλα εκείνα τα στοιχεία που το αποδεικνύουν. 
Ένα από αυτά είναι ότι ο 67P εκπέμπει κάποια σήματα, τύπου ραδιοφωνικών μεταδόσεων, τα οποία έχουν καταγραφεί από την NASA και την ESA.
Σίγουρα, η NASA σε συνεργασία με την ESA, την Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία, δεν ξόδεψαν εκατομμύρια δολάρια για ένα ταξίδι που ξεπερνάει την δεκαετία ωσότου φτάσει εκεί, μόνο και μόνο για να πάρει μερικές κοντινές φωτογραφίες και δείγμα πάγου από την επιφάνεια ενός ασήμαντου βράχου, διαμαρτύρεται ο γνωστός ουφολόγος Scott Waring, σύμφωνα με την theguardian.com. 
Ήξεραν από πριν που πήγαιναν και για ποιο λόγο. Ο λόγος ήταν ότι είχαν από παλιά αντιληφθεί κάποια σήματα εκεί, ισχυρίζονται ουφολόγοι.
Μάλιστα, όπως αναφέρει η βρετανική metro.co.uk ο Nigel Watson, συγγραφέας του Haynes UFO Investigations λέει ότι υπάρχουν πέντε κύριες «θεωρίες» ως προς το ποιος μπορεί να είναι ο βράχος, στην πραγματικότητα. Δηλαδή, στην πραγματικότητα των ουφολόγων. 
Διότι στην πραγματικότητα της NASA δεν είναι παρά ένας από τα εκατομμύρια βράχων που κινούνται χωρίς σκοπό στο διαστημικό χώρο.
Για τους ερευνητές UFO, αυτές οι ραδιοφωνικές μεταδόσεις, που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω, αποτελούν απόδειξη ότι εκπέμπεται άγνωστου είδους μετάδοση από μια εξωγήινη δομή, ενδεχομένως εγκατεστημένη μέσα στον βράχο – ενώ άλλοι ισχυρίζονται ότι υπάρχουν και ορατά στοιχεία, όπως κάποιου τύπου εξωγήινες κεραίες, οπότε και ελήφθησαν από τον διαστημικό ανιχνευτή της NASA.
Μάλιστα, ο Waring το πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω και λέει: “Επειδή αυτό το σήμα εκπέμπεται ραδιοφωνικά, (κάτι που για τους εξωγήινους είναι) μια πολύ πρωτόγονη τεχνολογία για την αποστολή μηνυμάτων… το σήμα πρέπει να έχει φτιαχτεί (εδικά) για την ανθρωπότητα. 
Η λήψη ενός αντιγράφου του πλήρους μηνύματος και η μετάφρασή του θα πρέπει να είναι υψίστης σημασίας. Είναι ένα μήνυμα χαιρετισμών; Ή είναι μια προειδοποίηση για το τι θα έρθει;”
Αυτές οι μεταδόσεις, σήματα, ή όπως αλλιώς θέλει να τα ονομάσει ο καθένας, αποτελούνται από ταλαντούμενους αναλογικούς θορύβους και, σύμφωνα με Ουφολόγους, αυτή η μετάδοση ήχου που καταγράφηκε στον Κομήτη 67P αποτελεί περαιτέρω απόδειξη ότι ο κομήτης θα μπορούσε να λειτουργεί ως ένα Εξωγήινο Ραντάρ, ή Βάση η οποία χρησιμοποιείται για την ακριβή χαρτογράφιση της περιοχής που ταξιδεύει, για τον καθορισμό μιας ή περισσότερων διαδρομών οποιουδήποτε διαστημοπλοίου από άλλα συστήματα αστεριών. 
Άλλοι ουφολόγοι πιστεύουν ότι επάνω ή μέσα στον κομήτη θα μπορούσε να είναι τοποθετημένη μία εξωγήινη εξορυκτική εγκατάσταση.
Όπως και να έχει, ακούγεται ενδιαφέρον να ακούσετε στην συνέχεια αυτές τις “μεταδόσεις”, είτε αποτελούν κάποιο μήνυμα, είτε είναι απλά ένας ήχος, το ηχητικό αποτύπωμα της κίνησης το βράχου:
με στοιχεία από metro.co.uk και theguardian.com και ufosightingsdaily.com
diadrastika.com
Image by davide fioretta from Pixabay
epirusblog.gr
5 of 5
Μήνυμα από εξωγήινη βάση σε κομήτη κατέγραψε η NASA, ισχυρίζονται ερευνητές
epirusblog.gr
5 of 5
περίεργα 7363911770575784735
Σχόλια
item