Γωγώ Μαστροκώστα: Για καφέ με τις φίλες της στη Γλυφάδα! Μαγνήτισε τα βλέμματα με το look της [pics]

Γωγώ Μαστροκώστα: Για καφέ με τις φίλες της στη Γλυφάδα! Μαγνήτισε τα βλέμματα με το look της [pics] | tlife.gr
Η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας κάνουν αρκετή παρέα με την Τζένη Τζιβεριώτη με τον επιχειρηματία σύζυγό της, Γιάννη Τσακουμάκο
Γι’ αυτό δεν είναι λίγες οι φορές που οι paparazzi τους έχουν απαθανατίσει σε βραδινές εξόδους τους.
Άλλωστε, ο σύζυγος της Τζένης δραστηριοποιείται στη νυχτερινή διασκέδαση και έτσι η όμορφη παρέα συναντιέται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε κάποιο από τα νυχτερινά κέντρα του, όπου περνά ξέγνοιαστες στιγμές.
Η Γωγώ με την Τζένη, ωστόσο, συναντιούνται ακόμα πιο συχνά και κάνουν μαζί πιο… γυναικεία πράγματα, όπως ψώνια, βόλτες στα νότια προάστια και καφεδάκι. Σε μια τέτοια έξοδό τους «τσάκωσε» πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός. 
Οι δυο κυρίες της showbiz έδωσαν ραντεβού σε γνωστό στέκι στη Γλυφάδα, όπου ήπιαν έναν πρωινό καφέ, συζήτησαν για ώρα και έδειχναν να απολαμβάνουν η μία την παρέα της άλλης.
Η Γωγώ, με το total black αθλητικό look της, μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα και όχι άδικα, αφού τα κομμάτια που επέλεξε αναδείκνυαν άψογα το καλλίγραμμο κορμί που διαθέτει. 
Μάλιστα, με την απόφασή της να κυκλοφορήσει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν ατημέλητο κότσο, απέδειξε για μια ακόμα φορά πώς είναι ακομπλεξάριστη.
Αξίζει να σημειωθεί πώς, όταν η ίδια αντιλήφθηκε την ύπαρξη του φωτογράφου, όχι μόνο δεν ενοχλήθηκε από την παρουσία του, αλλά αντιθέτως του χάρισε το πιο λαμπερό χαμόγελό της.
Δες τις φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: NDP
epirusblog.gr
5 of 5
Γωγώ Μαστροκώστα: Για καφέ με τις φίλες της στη Γλυφάδα! Μαγνήτισε τα βλέμματα με το look της [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 551209455696707401
item