Δάκρυσε η Κόνι Μεταξά στο «Μαζί σου»: Η επιτυχία στο «J2us», οι ανασφάλειες και τα αρνητικά σχόλια [video] Δάκρυσε η Κόνι Μεταξά στο «Μαζί σου»: Η επιτυχία στο «J2us», οι ανασφάλειες και τα αρνητικά σχόλια [video] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δάκρυσε η Κόνι Μεταξά στο «Μαζί σου»: Η επιτυχία στο «J2us», οι ανασφάλειες και τα αρνητικά σχόλια [video]

Δάκρυσε η Κόνι Μεταξά στο «Μαζί σου»: Η επιτυχία στο «J2us», οι ανασφάλειες και τα αρνητικά σχόλια [video]

Το μεσημέρι της Κυριακής καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» βρέθηκε η Κόνι Μεταξά
Η ταλαντούχα perfomer μίλησε στην παρουσιάστρια για τη συμμετοχή της στο «Just the 2 of us», για τη σχέση της με τον Τάσο Ξιαρχό, για τις ανασφάλειες της αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media.
«Με τον Τάσο έχουμε δέσει πολύ. Μας αρέσουν τα ίδια πράγματα. Έχουμε τις ίδιες εικόνες στο μυαλό μας και έχουμε το ίδιο πάθος για τη δουλειά και την ωραία εικόνα. 
Το styling στην εκπομπή το κάνουμε μόνοι μας. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι είμαστε από τα φαβορί στο παιχνίδι», ανέφερε αρχικά η Κόνι Μεταξά για τη συμμετοχή της στο «Just the  2 of us» με τον Τάσο Ξιαρχό.
«Σίγουρα νιώθω πιο σίγουρη για τον εαυτό μου πλέον αλλά και πάρα πολύ διαφορετική. Δεν μπορώ να συγκρίνω το πώς ήμουν όταν ξεκίνησα με το πώς είμαι τώρα. Θεωρώ ότι είναι δύο διαφορετικοί άνθρωποι αλλά αυτό είναι καλό και αναμενόμενο. 
Όταν μεγαλώνουμε αλλάζει και ο χαρακτήρας μας. Βέβαια, τα κεντρικά σημεία του χαρακτήρα μου είναι ίδια. Σήμερα έχω αγαπήσει περισσότερο το σώμα μου. 
Δεν το έχω καταπολεμήσει τελείως. Δεν γίνεται αυτή την εποχή να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να λες «είμαι κούκλα, είμαι αψεγάδιαστη». Από την αρχή μίλαγα για τις ανασφάλειες μου. 
Είμαι ανοιχτή σε αυτά τα θέματα δεν είμαι κρυψίνους. Ξέρω τις ανασφάλειες μου και τα κόμπλεξ μου και τα συζητάω», ανέφερε στη συνέχεια.
Τέλος, η Κόνι Μεταξά μίλησε για την σκληρή δουλειά που καταβάλλει μαζί με τον Τάσο Ξιαρχό για το show ενώ συγκινήθηκε βλέποντας ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές τους, μιας και μετά από χρόνια αναγνωρίζεται η δουλειά της.
«Πάντα δουλεύω πάρα πολύ σκληρά, γιατί είμαι πωρωμένη με τη δουλειά μου! Αλλά νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που δουλεύουμε τόσο σκληρά και πιάνει τόπο, έχει ανταπόκριση. Δεν τρελαίνομαι εγώ να ακούσω ότι είμαι η καλύτερη, απλά ότι κάποιος είπε «φαίνεται ότι τα παιδιά δουλεύουν πολύ». 
Έχω χρόνια να το ακούσω αυτό. Από τη μέρα που έχει ξεκινήσει το J2US, με τον Τάσο δεν κοιμόμαστε, δεν τρώμε, δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά και επειδή το κάνω αυτό χρόνια και πάντα ακούω μόνο αρνητικά, τώρα τουλάχιστον βλέπουν την προσπάθεια.

Πρώτη φορά που δεν άκουσα αρνητικά ήταν τρία live πριν».
Η Κόνι Μεταξά «λύγισε» στον αέρα του «Μαζί σου».
epirusblog.gr
5 of 5
Δάκρυσε η Κόνι Μεταξά στο «Μαζί σου»: Η επιτυχία στο «J2us», οι ανασφάλειες και τα αρνητικά σχόλια [video]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4422555772774169518
Σχόλια
item