Τρύφωνας Σαμαράς - Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι δυο υποψήφιοι για αποχώρηση του J2US ποζάρουν μαζί! [pics] Τρύφωνας Σαμαράς - Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι δυο υποψήφιοι για αποχώρηση του J2US ποζάρουν μαζί! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τρύφωνας Σαμαράς - Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι δυο υποψήφιοι για αποχώρηση του J2US ποζάρουν μαζί! [pics]

Τρύφωνας Σαμαράς – Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι δυο υποψήφιοι για αποχώρηση του J2US ποζάρουν μαζί! [pics] | tlife.gr
Το Σάββατο έχει J2US και όπως έχει γίνει γνωστό υποψήφιοι για αποχώρηση είναι ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! 
Όπως γίνεται κάθε βδομάδα έτσι και αυτή, μαγνητοσκοπήθηκαν και οι δυο αποχωρήσεις, έτσι ώστε να αποφευχθεί η διαρροή και να παραμείνει μυστήριο για το ποιος από τους δυο τελικά θα αποχωρήσει!
Ο Τρύφωνας άφησε για λίγο τη Χαρά Βέρρα και η Κωνσταντίνα το Χρήστο Ζώτο και πόζαραν μαζί! 
Η Κωνσταντίνα ήταν για μια ακόμη φορά σαν σέξι barbie φορώντας δημιουργία της Celia Kritharioti ενώ ο Τρύφωνας σακάκι Balmain που δανείστηκε από το φίλο του και γνωστό μοντέλο Νεκτάριο Κυρκόπουλο!
Οι δυο υποψήφιοι για αποχώρηση, πόζαραν μαζί με τον παρουσιαστή του show Νίκο Κοκλώνη και η queen Ντίνα παρά το γεγονός ότι κάνει με το χέρι της στη φωτογραφία το σήμα της νίκης,  έγραψε χθες στο προφίλ της στο instagram:
«Σας στέλνω όλη την αγάπη μου για όλη τη στήριξη και την αγάπη που μου δείχνετε
Εσείς είστε ο λόγος που 9 εβδομάδες κελαηδάω  
Σας ευχαριστώ που καταλαβαίνετε και που είστε δίπλα μου  Ό,τι και να γίνει το Σάββατο θα φύγω με το χαμόγελο που ξεκίνησα»
epirusblog.gr
5 of 5
Τρύφωνας Σαμαράς - Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι δυο υποψήφιοι για αποχώρηση του J2US ποζάρουν μαζί! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5884337124970270518
Σχόλια
item