Υβόννη Μπόσνιακ: «Έριξε» το Instagram με το μπικίνι της - Η απόλυτη κορμάρα

Υβόννη Μπόσνιακ: «Έριξε» το Instagram με το μπικίνι της - Η απόλυτη κορμάρα
Η Υβόννη Μπόσνιακ «έριξε» το Instagram με το μπικίνι της, καθώς έχει την απόλυτη κορμάρα. Τις καλοκαιρινές τους διακοπές έχουν ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες η σχεδιάστρια και ο Αντώνης Ρέμος.
Το ζευγάρι επέλεξε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος να κάνει την πρώτη του απόδραση μετά την καραντίνα και από τότε δεν έχει επιστρέψει στην Αθήνα.."
Ο γνωστός τραγουδιστής και η ταλαντούχα σχεδιάστρια ρούχων απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με την μονάκριβη κόρη τους.
Το απόγευμα της Τετάρτης, η Υβόννη Μπόσνιακ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τις διακοπές της,και ποζάρει φορώντας το μπικίνι της. 
Το πρώην μοντέλο απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία της πάνω στο σκάφος και μας δείχνει το καλλίγραμμο κορμί της.
Δείτε την ανάρτηση:
Υβόννη Μπόσνιακ μαγιό
Μιας και είπαμε ωστόσο για την Υβόννη Μπόσνιακ, να σημειώσουμε πως τα ρεπορτάζ λένε ότι της έχει γίνει πρόταση για το GNTM.

Γενέθλια για τον Αντώνη Ρέμο - Η φωτογραφία με την Υβόννη Μπόσνιακ πριν από 10 χρόνια

Ο Αντώνης Ρέμος έχει σήμερα τα γενέθλιά του και για το λόγο αυτό, η Υβόννη Μπόσνιακ αποφάσισε να του ευχηθεί με μία πολύ ξεχωριστή φωτογραφία από το παρελθόν, η οποία τραβήχτηκε σε μία παραλία πριν από 10 ολόκληρα χρόνια.
Το αγαπημένο ζευγάρι δείχνει να είναι πολύ ευτυχισμένο και έτσι η γνωστή σχεδιάστρια μόδας δε θα μπορούσε να μην ευχηθεί στον σύζυγό της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Ο Αντώνης Ρέμος κλείνει σήμερα τα 50 και έτσι, η Υβόννη Μπόσνιακ θυμήθηκε μία φωτογραφία στην οποία πόζαραν μαζί πριν από 10 χρόνια και του έστειλε το πιο τρυφερό μήνυμα.
Η Υβόννη Μπόσνιακ, που πολύ συχνά μοιράζεται οικογενειακές της στιγμές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, «ανέβασε» μια φωτογραφία της με τον Αντώνη, και γράφει στη λεζάντα: «50 years incredible you… Σ’ αγαπώ!».
epirusblog.gr
5 of 5
Υβόννη Μπόσνιακ: «Έριξε» το Instagram με το μπικίνι της - Η απόλυτη κορμάρα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2537027960361991004
item