Πάολα: «Έσκασε» το νέο της βήμα - Η ανάρτηση στο Instagram

Πάολα: «Έσκασε» το νέο της βήμα - Η ανάρτηση στο Instagram
«Έσκασε» το νέο βήμα της Πάολα με μια ανάρτηση στο Instagram. Η τραγουδίστρια έκανε γνωστό πως την Δευτέρα θα κυκλοφορήσει το νέο της single με τίτλο «Φλυτζάνι». 
Η ίδια με την επιστροφή της στις πίστες ετοιμάζει και καινούργια δουλειά.
Η τραγουδίστρια με μια ανάρτηση της έκανε γνωστό πως για ακόμη μια φορά συνεργάστηκε με τον επιτυχημένο συνθέτη Βασίλη Γιαννόπουλου και δημιούργησαν μαζί το κομμάτι «Φλυτζάνι».
Η Πάολα λοιπόν, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την επίσημη φωτογραφία του νέου της τραγουδιού και όπως ήταν λογικό και επόμενο τα likes έπεσαν βροχή.
Δείτε την ανάρτηση:
Η μεγάλη επιστροφή της Παολα - Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα
Την μεγάλη επιστροφή κάνει η Πάολα, μετά την καραντίνα και το κλείσιμο του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανιζόταν μαζί με το Νίκο Κουρκούλη. Τα ευχάριστα νέα έγιναν γνωστά, ενώ την ανακοίνωση έκανε και η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η τραγουδίστρια όλη την περίοδο που παραμέναμε κλεισμένοι στα σπίτια μας, είχε «εξαφανιστεί» από τα social media, καθώς σπάνια την βλέπαμε να κάνει αναρτήσεις της. Οι περισσότερες ήταν παλιές στιγμές της που λησμόνησε και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Ωστόσο, η Πάολα μετά από περίπου τέσσερις μήνες, επιστρέφει και πάλι στο τραγούδι και συγκεκριμένα στις πίστες για να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές, τόσο με τις επιτυχίες της, όσο και με τους χορούς της.

Αυτή είναι η μεγάλη επιστροφή της Πάολα

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια θα συνεργαστεί για ακόμη μια φορά με το Νίκο Κουρκούλη. Αυτή τη φορά ωστόσο, δεν θα εμφανιστούν στην Θεσσαλονίκη, αλλά στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Theatro.

epirusblog.gr
5 of 5
Πάολα: «Έσκασε» το νέο της βήμα - Η ανάρτηση στο Instagram
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3079276054668358053
item