H εξομολόγηση της Angelina Jolie για την υιοθεσία των παιδιών της

H εξομολόγηση της Angelina Jolie για την υιοθεσία των παιδιών της
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Vogue India» παραχώρησε η Angelina Jolie μίλησε για τη διαδικασία της υιοθεσίας των τεσσάρων από τα έξι παιδιά της, αλλά και για το πώς φροντίζει να τιμά την κληρονομιά κάθε παιδιού.  
Μιλώντας για το πώς υιοθέτησε το μεγαλύτερο γιο της Maddox αποκάλυψε πως: «Η Cambodia ήταν η χώρα που με έκανε να καταλάβω τι συμβαίνει με τους πρόσφυγες. 
Με έκανε να ασχοληθώ με τις ξένες υποθέσεις όπως ποτέ πριν και να μπω στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες. Πάνω από όλα με έκανε μητέρα».
«Το 2001 ήμουν σε ένα σχολείο στο Samlout και έπαιζα με ένα μικρό παιδί και εκείνη τη μέρα σκέφτηκα "ο γιος μου είναι εδώ". Λίγους μήνες μετά συνάντησα τον Mad μωρό σε ένα ορφανοτροφείο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω και δεν πιστεύω σε δεισιδαιμονίες και προλήψεις, όμως ήταν πολύ αληθινό και πολύ ξεκάθαρο», πρόσθεσε συγκινημένη.
Αφού υιοθέτησε τον Maddox το 2002, λίγο αργότερα, το 2005, υιοθέτησε τη Zahara και τον γιο της Pax το 2007. Στη συνέχεια απέκτησε το 2006 τη Shiloh και τα δίδυμα Knox Leon και Vivienne Marcheline το 2008 με τον πρώην σύζυγό της Brad Pitt.  
«Κάθε ένα έγινε μέλος της οικογένειας με τον δικό του όμορφο τρόπο. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να μιλάς ανοιχτά γι’ αυτό και να το μοιράζεσαι. 
Οι λέξεις υιοθεσία και ορφανοτροφείο έχουν θετική έννοια στο δικό μας σπίτι. Με τα υιοθετημένα μου παιδιά μπορώ να μιλήσω για την εγκυμοσύνη με κάθε λεπτομέρεια αλλά εξίσου λεπτομερώς μιλάω και για τη διαδρομή μέχρι να τα βρω και να τα κοιτάξω για πρώτη φορά στα μάτια» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.  
«Όλα τα υιοθετημένα παιδιά έρχονται μαζί με ένα όμορφο μυστήριο στο οποίο ο κόσμος τους συναντάει το δικό σου. Όταν είναι από μια άλλη φυλή και χώρα αυτό το μυστήριο, αυτό το δώρο είναι πλήρες. Για εκείνα πρέπει να φροντίσεις να μη χάσουν την επαφή με τον κόσμο από τον οποίο προήλθαν. 
Έχουν ρίζες που εσύ δεν έχεις. Τίμησέ τις. Μάθε από αυτές. Είναι η μια εκπληκτική διαδρομή. Δεν μπαίνουν αυτά στον κόσμο σου, μπαίνετε ο ένας στον κόσμο του άλλου», είπε ενώ στο τέλος πρόσθεσε: «Είμαι ευλογημένη που μου επιτράπηκε να γίνω η μητέρα τους. Νιώθω ευγνωμοσύνη κάθε μέρα».
epirusblog.gr
5 of 5
H εξομολόγηση της Angelina Jolie για την υιοθεσία των παιδιών της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1868915737731999175
item