Απίστευτη αποκάλυψη από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: "Στο GNTM υπήρχαν πολλά..." Απίστευτη αποκάλυψη από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: "Στο GNTM υπήρχαν πολλά..." | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Απίστευτη αποκάλυψη από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: "Στο GNTM υπήρχαν πολλά..."

Απίστευτη αποκάλυψη από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: "Στο GNTM υπήρχαν πολλά..."
Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά την αποχώρηση της από το GNTM, αφού έκανε γνωστό πως υπήρχαν πολλά προβλήματα και δεν μπορούσε να μείνει. Τι δήλωσε για την νέα της εκπομπή στον Alpha;
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με αφορμή την πολυσυζητημένη μεταγραφή στον Alpha, στο Tv Έθνος και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα.
Η αποκάλυψη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το GNTM

Πως αποφάσισες τη μεταγραφή σου στον Alpha;

Ήταν τελικά εύκολη απόφαση. Αντιλήφθηκα μια ιδιαίτερη σύνδεση από το πρώτο ραντεβού που έγινε με τους ανθρώπους του καναλιού. Υπήρχε κοινό όραμα και το ένστικτο μου μού είπε να επιλέξω αυτό.

Τι θα κάνεις την επόμενη σεζόν;

Ψυχαγωγική εκπομπή – δεν ξέρω ακόμη την ώρα, ψέματα μη σου πω – για τις γυναίκες. Θα έχει φυσικά και ένα κομμάτι για τους άνδρες, τους οποίους αγαπάμε πολύ. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα όμορφο καινούργιο πρότζεκτ με χρώματα και αρώματα. 
Η ομάδα θα στηθεί όλη από την αρχή με αξιόλογους συνεργάτες. Ελπίζω να τους βρούμε και να έχουμε κοινό στόχο και αγάπη για το πρόγραμμα και να πάνε όλα καλά. 
Ποια η αλήθεια όμως για τον μισθό της στο κανάλι;

Έχεις άγχος;

Ναι, έχω άγχος γιατί θα κάνω κάτι διαφορετικό.
Ηλιάνα Παπαγεωργίου gntm

Πώς αποφάσισες να αποχωρήσεις από το GNTM;

Ήταν η κατάλληλη στιγμή για το επόμενο βήμα. Ο Θεός ήθελε να είμαι στον Alpha.

Πρόταση για να συνεχίσεις στο GNTM είχες;

Έγιναν πολλές συζητήσεις με το κανάλι και τους ευχαριστώ για τη συνεργασία. Όμως στο GNTM υπήρχαν προβλήματα. Δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να ζω με προβλήματα και δεν έχω και λόγο να το κάνω. Όποτε ο Θεός μου έδειξε τον δρόμο να πάω κάπου αλλού.

Τα προβλήματα αυτά υπήρχαν στον δεύτερο κύκλο ή προέκυψαν μετά το τέλος του GNTM;

Τα προβλήματα αυτά δεν έχουν να κάνουν με μένα και υπήρχαν πάντα.
epirusblog.gr
5 of 5
Απίστευτη αποκάλυψη από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: "Στο GNTM υπήρχαν πολλά..."
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4007718757409878658
Σχόλια
item