Μαρία Καλάβρια – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Συναντήθηκαν σε κοσμικό event μετά το χωρισμό τους! Μαρία Καλάβρια – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Συναντήθηκαν σε κοσμικό event μετά το χωρισμό τους! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μαρία Καλάβρια – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Συναντήθηκαν σε κοσμικό event μετά το χωρισμό τους!

Μαρία Καλάβρια – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Συναντήθηκαν σε κοσμικό event μετά το χωρισμό τους! | tlife.gr
Μια αναπάντεχη συνάντηση σε κοσμικό event λίγο μετά το χωρισμό τους είχαν η Μαρία Καλάβρια και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.
Το πρώην ζευγάρι μετά από τρία χρόνια θυελλώδους έρωτα αποφάσισε να πάρει δρόμους χωριστούς και να προχωρήσει στη ζωή του.
Οι φήμες του χωρισμού ήταν αρχικά έντονες πριν λίγο καιρό και η απόφασή τους να σβήσουν τις κοινές φωτογραφίες τους από τα social media τις ενίσχυσαν, με τις δυο πλευρές τελικά να επιβεβαιώνουν πως ήρθε ο χωρισμός. 
Ωστόσο, το βράδυ της Παρασκευής και οι δυο τους βρέθηκαν σε ένα κοσμικό κάλεσμα του Χάρη Σιανίδη σε γνωστό bar restaurant στη Γλυφάδα.
Η γνωστή επιχειρηματίας και ο νεαρός παρουσιαστής βρέθηκαν στην εκδήλωση χωριστά και φυσικά δεν πόζαραν μαζί στους φωτογράφους. 
Μιλώντας, ωστόσο, στην κάμερα του “Έλα Χαμογέλα” η Μαρία Καλάβρια όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που θέλουν τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να έχει προχωρήσει στη ζωή του δήλωσε χαρακτηριστικά: “Ο Δημήτρης είναι ένα νεαρό παιδί και είναι πολύ λογικό να προχωρήσει πιο γρήγορα στη ζωή του”.
Δημήτρης Αλεξάνδρου, Αγγελική Ηλιάδη, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, Χάρης Σιανίδης
Μαρία Καλάβρια, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, Λεάννα Μαρκογλου
Μαρία Καλάβρια
Δήμητρα Αλεξανδράκη, Δημήτρης Αλεξάνδρου
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
epirusblog.gr
5 of 5
Μαρία Καλάβρια – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Συναντήθηκαν σε κοσμικό event μετά το χωρισμό τους!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4961353291098483152
Σχόλια
item