Ελένη Φουρέιρα: «Δικαίωση» δύο χρόνια μετά την Eurovision! 50.000 Eurofans την ανακήρυξαν νικήτρια Ελένη Φουρέιρα: «Δικαίωση» δύο χρόνια μετά την Eurovision! 50.000 Eurofans την ανακήρυξαν νικήτρια | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελένη Φουρέιρα: «Δικαίωση» δύο χρόνια μετά την Eurovision! 50.000 Eurofans την ανακήρυξαν νικήτρια

Ελένη Φουρέιρα: «Δικαίωση» δύο χρόνια μετά την Eurovision! 50.000 Eurofans την ανακήρυξαν νικήτρια | tlife.gr
Περισσότεροι από 50.000 Eurofans συντονίστηκαν χθες το βράδυ με τη ζωντανή αναμετάδοση του τελικού της Eurovision 2018
Το επίσημο κανάλι του διαγωνισμού στο YouTube συνέχισε τη σαββατιάτικη παράδοση των τελευταίων εβδομάδων, όπου και μεταδίδει παλαιότερες διαγωνισμούς. 
Είχαν προηγηθεί τις προηγούμενες εβδομάδες η Eurovision 2009, η Eurovision 2015, η Eurovision 1997, η Eurovision 2007, η Eurovision 2016, η Eurovision 1998, η Eurovision 1974, η Eurovision 2003 και η Eurovision 1991.
Η EBU επέλεξε να προβάλει σήμερα το βράδυ έναν από τους πλέον δραματικούς διαγωνισμούς των τελευταίων ετών. 
Πρόκειται για την προ διετίας Eurovision στη Λισαβόνα που μας χάρισε δύο τραγούδια που θα μείνουν στην ιστορία του αγαπημένου μας θεσμού. Ο λόγος, φυσικά, για το “Fuego” της Ελένης Φουρέιρα και το “Toy” της Netta.
Δύο χρόνια μετά το Σάββατο της 12ης Μαΐου η Ελένη Φουρέιρα πήρε την εκδίκησή της και αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια της αποψινής αναβίωσης! 
Οι δύο τραγουδίστριες άλλαξαν θέσεις και έτσι η Netta και το “Toy” περιορίστηκαν στη δεύτερη θέση. Επρόκειτο για μια σαρωτική επικράτηση του “Fuego” που σημείωσε ρεκόρ ψήφων στις αναβιώσεις του #EurovisionAgain!
Αλλαγή είχαμε, παρ’ όλα αυτά, στην τρίτη θέση της κατάταξης. Ενώ προ διετίας στην 3η θέση είχε αναδειχθεί η Αυστρία, θέση στο Top 3 κατέλαβε σήμερα η Γαλλία με το “Mercy” και τους Madame Monsieur.
💕🗳 RESULTS 🗳 💕

Votes have been checked and verified by Dr @Ellie_Made EurovisionAgain Executive Supervisor, @RobHolley and @JRawson’s chihuahua 🐾

Here are the scores from the Lisbon 2018 Twitter jury 🇵🇹:

A upset! Congrats @foureira_eleni and Cyprus! 🇨🇾
Προβολή εικόνας στο Twitter
307 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Η κατάταξη

Τα αποτελέσματα βασίστηκαν στις προτιμήσεις του κοινού που ψήφισε μέσα από το λογαριασμό στο Twitter του #EurovisionAgain. 
Όπως ήταν φυσικό είχαμε αρκετές ανατροπές στη βαθμολογία. 
Πολλά τραγούδια που είχαν πετύχει καλά αποτελέσματα στο διαγωνισμό, καταποντίστηκαν χθες. Την ίδια στιγμή που άλλα ανέβηκαν αρκετά στη γενική κατάταξη.
epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Φουρέιρα: «Δικαίωση» δύο χρόνια μετά την Eurovision! 50.000 Eurofans την ανακήρυξαν νικήτρια
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5280918560455013245
Σχόλια
item