Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Chic καλοκαιρινή εμφάνιση σε πάρτι γενεθλίων στoν Άλιμο! [pics,video]

             Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Chic καλοκαιρινή εμφάνιση σε πάρτι γενεθλίων στoν Άλιμο! [pics,video] | tlife.gr

Ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. 
Η ξανθιά παρουσιάστρια λατρεύει την επικοινωνία μαζί τους και την επιδιώκει με κάθε τρόπο, όταν έχει ελεύθερο χρόνο και οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις το επιτρέπουν.
Το βράδυ της Πέμπτης, η «Queen Dina» -όπως την αποκαλούν οι θαυμαστές της- πραγματοποίησε μια έξοδο στα νότια προάστια και συγκεκριμένα σε γνωστό στέκι στον Άλιμο. 
Συγκεκριμένα, έδωσε το «παρών» στο πάρτι γενεθλίων που διοργάνωσε μια καλή της φίλη, από το πλευρό της οποίας δεν θα μπορούσε να λείπει.
Η Κωνσταντίνα φόρεσε τα καλά της και έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της. Με το chic και καλοκαιρινό look της μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα και όχι άδικα, αφού έδειχνε όμορφη, λαμπερή και ανανεωμένη, χωρίς πολλά πολλά.
Η ίδια ανήρτησε αρχικά, όσο βρισκόταν καθ’ οδόν, στα instastories της δύο selfies μέσα από το αυτοκίνητό της, ενώ όταν έφτασε στο all-day cafe bar όπου διοργανώθηκε το κάλεσμα, δεν σταμάτησε να δημοσιεύει σχετικά στιγμιότυπα, δείχνοντας πώς τα περνάει.
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, μάλιστα, η παρουσιάστρια δεν δίστασε να τραγουδήσει το Happy Birthday στη φίλη της, η οποία την βαθμολόγησε με άριστα on camera.
Δες τις αναρτήσεις της:



epirusblog.gr
5 of 5
             
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Chic καλοκαιρινή εμφάνιση σε πάρτι γενεθλίων στoν Άλιμο! [pics,video]
epirusblog.gr
5 of 5
             
show biz 7521598857459175642
item