Έλενα Παπαρίζου: Έξοδος στα νότια προάστια μαζί με τη γνωστή χορεύτρια, Chali Jennings [pics] Έλενα Παπαρίζου: Έξοδος στα νότια προάστια μαζί με τη γνωστή χορεύτρια, Chali Jennings [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Έλενα Παπαρίζου: Έξοδος στα νότια προάστια μαζί με τη γνωστή χορεύτρια, Chali Jennings [pics]

Έλενα Παπαρίζου: Έξοδος στα νότια προάστια μαζί με τη γνωστή χορεύτρια, Chali Jennings [pics] | tlife.gr
Στα νότια προάστια απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Έλενα Παπαρίζου και την Chali Jennings.
Η pop star βρίσκεται σε μια δημιουργική περίοδο της ζωής της, καθώς πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της με τίτλο «Μίλα μου». 
Πρόκειται για ένα καλοκαιρινό τραγούδι με latin διάθεση και ανανεωμένο ήχο που σίγουρα θα μας συντροφεύσει τους επόμενους μήνες. 
Η γνωστή τραγουδίστρια μπορεί να σταμάτησε ξαφνικά τις εμφανίσεις της στο «Estate» μαζί με τον Σάκη Ρουβά και τον Στέλιο Ρόκκο λόγω του κορονοϊού, όμως ανυπομονεί να συναντήσει ξανά τους fans της.
Προς το παρόν, η Έλενα Παπαρίζου κάνει focus στην προσωπική της ζωή, ξεκουράζεται και απολαμβάνει τις χαλαρές στιγμές μαζί με τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη, αλλά και τους φίλους της. 
Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε μαζί με την γνωστή χορογράφο και χορεύτρια, Chali Jennings, κατά τη διάρκεια της πρωινής βόλτας τους στη Γλυφάδα. 
Οι δύο γυναίκες πέρα από επαγγελματική σχέση έχουν και φιλική, γεγονός που φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες. Με sporty look καλή διάθεση οι δύο γυναίκες χάρηκαν τη συνάντησή τους.
Δες φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: NDP
epirusblog.gr
5 of 5
Έλενα Παπαρίζου: Έξοδος στα νότια προάστια μαζί με τη γνωστή χορεύτρια, Chali Jennings [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6394282451865920514
Σχόλια
item