Οι celebrities διασκέδασαν στην πρεμιέρα της Πάολα και του Νίκου Κουρκούλη! Φωτογραφίες Οι celebrities διασκέδασαν στην πρεμιέρα της Πάολα και του Νίκου Κουρκούλη! Φωτογραφίες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Οι celebrities διασκέδασαν στην πρεμιέρα της Πάολα και του Νίκου Κουρκούλη! Φωτογραφίες

Οι celebrities διασκέδασαν στην πρεμιέρα της Πάολα και του Νίκου Κουρκούλη! Φωτογραφίες | tlife.gr
Μπορεί να αργήσαμε, αλλά σιγά σιγά αρχίζουμε να επιστρέφουμε στην κανονικότητα και στις αγαπημένες μας συνήθειες, οι οποίες μας είχαν λείψει κατά τη διάρκεια της καραντίνας. 
Μία από αυτές είναι φυσικά η διασκέδαση μας! 
Μετά το άνοιγμα των μπαρ, των καφετεριών και των εστιατορίων ακολούθησε το άνοιγμα των νυχτερινών μαγαζιών και οι πρώτες πρεμιέρες δημοφιλών καλλιτεχνών έχουν ήδη ξεκινήσει.
Μετά από την αναγκαστική ματαίωση της πρεμιέρας τους τον περασμένο Μάρτιο, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η Πάολα και ο Νίκος Κουρκούλης ξεκίνησαν, το βράδυ της Παρασκευής, τις εμφανίσεις τους στο «Teatro». 
Το δίδυμο των μεγάλων καλλιτεχνών, έχοντας ενώσει τις φωνές τους το χειμώνα στο «Vogue Club» της Θεσσαλονίκης, όπου και σημείωσαν ρεκόρ προσέλευσης κοινού, συνεχίζουν την επιτυχία τους και στην Αθήνα, σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Κωνσταντίνου Ρήγου!
Οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz και ειδικά όσοι αγαπούν την νυχτερινή διασκέδαση δεν θα μπορούσαν να μη δώσουν το παρών στην μεγάλη πρεμιέρα των δύο καλλιτεχνών. 
Ανάμεσα στους celebrities που διασκέδασαν μέχρι το πρωί με την Πάολα και τον Νίκο Κουρκούλη ήταν η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Γωγώ Μαστροκώστα, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Στράτος Τζώρτζογλου με την Σοφία Μαριόλα, ο Πέτρος Ιακωβίδης και άλλοι πολλοί.
Δες φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, NDP, Βαγγέλης Τασούλης
epirusblog.gr
5 of 5
Οι celebrities διασκέδασαν στην πρεμιέρα της Πάολα και του Νίκου Κουρκούλη! Φωτογραφίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8115618540262774826
Σχόλια
item