Πρέβεζα: Τέλος η εκ περιτροπής εργασία- Πως λειτουργούν οι υπηρεσίες του Δήμου Πρέβεζας Πρέβεζα: Τέλος η εκ περιτροπής εργασία- Πως λειτουργούν οι υπηρεσίες του Δήμου Πρέβεζας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Τέλος η εκ περιτροπής εργασία- Πως λειτουργούν οι υπηρεσίες του Δήμου Πρέβεζας

Πρέβεζα: Τέλος η  εκ περιτροπής εργασία- Πως λειτουργούν οι υπηρεσίες  του Δήμου Πρέβεζας

Νέα δεδομένα ισχύουν πλέον για τη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου Πρέβεζας αφού σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Νίκου Γεωργάκου επανέρχεται η 100% αυτοπρόσωπη παρουσία των υπαλλήλων, παύει η εκ περιτροπής εργασία.

Οι υπάλληλοι που ανήκουν στις ομάδες αυξημένου κινδύνου συνεχίζουν να δικαιούνται άδεια ειδικού σκοπού κατόπιν αιτήσεώς τους .

Οι συγκεκριμένες ηλεκτρονικές διευθύνσεις και τα τηλέφωνα επικοινωνίας βρίσκονται στην ιστοσελίδα το Δήμου http://www.dimosprevezas.gr.

Παρόλ΄αυτά περιορίζεται στο απολύτως αναγκαίο η προσέλευση του κοινού στις Υπηρεσίες του Δήμου και προς αυτή την κατεύθυνση οι υπηρεσίες θα λαμβάνουν τα αιτήματα των δημοτών τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενώ τα απαιτούμενα έγγραφα στοιχεία, απαντήσεις κλπ θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά.

Εάν η ικανοποίηση του αιτήματος του ενδιαφερόμενου δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί με την συγκεκριμένη διαδικασία και κρίνεται απολύτως αναγκαία η φυσική του παρουσία, τότε η προσέλευση αυτού ή του νόμιμου εκπροσώπου του στις υπηρεσίες του Δήμου, πραγματοποιείται αποκλειστικά κατόπιν προγραμματισμένης συνάντησης.

Η επικοινωνία για καθορισμό συνάντησης του δημότη ή του νομίμου εκπροσώπου με τον Δήμο, θα πραγματοποιείται μέσω αποστολής έγγραφου αιτήματος (fax), αιτήματος μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικής επικοινωνίας.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Τέλος η εκ περιτροπής εργασία- Πως λειτουργούν οι υπηρεσίες του Δήμου Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 5806550908033930373
Σχόλια
item