Υρώ Μανέ: Η αποκάλυψη για τις σχέσεις με τους συμπρωταγωνιστές της στα «Εγκλήματα»! Υρώ Μανέ: Η αποκάλυψη για τις σχέσεις με τους συμπρωταγωνιστές της στα «Εγκλήματα»! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Υρώ Μανέ: Η αποκάλυψη για τις σχέσεις με τους συμπρωταγωνιστές της στα «Εγκλήματα»!

Υρώ Μανέ: Η αποκάλυψη για τις σχέσεις με τους συμπρωταγωνιστές της στα «Εγκλήματα»! | tlife.gr

Μια εξομολόγηση από καρδιάς έκανε η Υρώ Μανέ και μίλησε για όλους και για όλα. Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο Dot στον ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε στη χρυσή εποχή της τηλεόρασης στην επιτυχία της σειράς «Εγκλήματα» αλλά και στις σχέσεις της με τους συμπρωταγωνιστές της.
Ειδικότερα, η Υρώ Μανέ σημείωσε πως «όλα ο καιρός τα απαλύνει, όλα αμβλύνονται και όλα έρχονται στο θετικό. 
Οπότε, όταν σου έχει χαρίσει η πορεία σου μια τόσο ωραία στιγμή, το θεωρώ μεγάλη μιζέρια να κάτσω να πω… Ούτε καν το θυμάμαι πια… Δεν με αφορά, έχει τελειώσει. Ότι έγινε, έγινε. Ω γέγονε, γέγονε και πάμε παρακάτω».

«Στο θέατρο είναι σκληρό να υπάρχουν άσχημες σχέσεις ανάμεσα στους συντελεστές, στην τηλεόραση δεν είναι» πρόσθεσε, επίσης, η γνωστή ηθοποιός. «επειδή έχεις να κάνεις κάθε μέρα με τον άλλον. 
Είναι ζωντανό, είναι άλλο. Στην τηλεόραση μπορεί ο σκηνοθέτης να σου κάνει ένα πλάνο που να μην είσαι καν εκεί».
Παράλληλα, η Υρώ Μανέ παραδέχθηκε πως δεν έχει κρατήσει επαφές με τους υπόλοιπους συντελεστές της θρυλικής σειράς του ΑΝΤ1.


«Αυτή είναι η λογική της δουλειάς. Ξέρεις ότι αυτό θα τελειώσει οπότε δεν επενδύεις σε σχέσεις με τους συναδέλφους» τόνισε.
epirusblog.gr
5 of 5
Υρώ Μανέ: Η αποκάλυψη για τις σχέσεις με τους συμπρωταγωνιστές της στα «Εγκλήματα»!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9207338133386338530
Σχόλια
item