Ελένη Φουρέιρα: Σε πρόσωπο και μαλλιά είναι ίδια η αδερφή της - Εικόνα απόδειξη

Ελένη Φουρέιρα: Σε πρόσωπο και μαλλιά είναι ίδια η αδερφή της - Εικόνα απόδειξη
Η Ελένη Φουρέιρα έχει τεράστια αδυναμία στην οικογένεια της και κυρίως στα αδέρφια της. Μάλιστα, με την Μαργαρίτα, εκτός από αδερφές είναι και κολλητές φίλες που τα μοιράζονται όλα. Αν τις δείτε στο δίπλα δίπλα επίσης, θα πάθετε πλάκα, καθώς είναι ολόιδιες στο πρόσωπο και στα μαλλιά.
Παρόλο που η Ελένη Φουρέιρα κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, συχνά την έχουμε δει να μοιράζεται φωτογραφίες με τα αδέρφια της. Μάλιστα, πριν λίγες ώρες έκανε μια από αυτές τις... εξαιρέσεις και δημοσίευσε μια φωτογραφία της Μαργαρίτας.
Με αυτό τον τρόπο θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια χρόνια πολλά για τα γενέθλια της. «Χρόνια πολλά σε μια από τις μεγαλύτερες πηγές έμπνευσης της ζωής μου, στην αδερφή μου! Σε αγαπώ», έγραψε στην ανάρτηση της.
Να σημειώσουμε πως πρόσφατα είχαμε μια απίστευτη ανατροπή στην συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα στην Eurovision. Βγήκε πρώτη σύμφωνα με στοιχεία.
Ελένη Φουρέιρα αδερφή

Αυτές είναι οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως η Ελένη Φουρέιρα είναι ίδια σε πρόσωπο και μαλλιά με την αδερφή της

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε την αρχή της καριέρας της σιγά σιγά και με σταθερά βήματα. Οι πρώτες φωτογραφίες της άρχισαν να κυκλοφορούν το 2006 στο Odeon αλλά και σε άλλα νυχτερινά κέντρα και ήταν πραγματικά αγνώριστη με το σήμερα.
Η Ελένη Φουρέιρα είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια με αλβανική καταγωγή. Γεννήθηκε στην Αλβανία, αλλά σε μικρή ηλικία μετανάστευσε με την οικογένειά της στην Ελλάδα, όπου ζει και εργάζεται έκτοτε.
Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της το 2007 ως μέλος των Mystique, αλλά από τη διάλυση του συγκροτήματος το 2010 ακολουθεί σόλο καριέρα. Έχει κυκλοφορήσει πέντε προσωπικούς δίσκους.
Το 2018 εκπροσώπησε την Κύπρο στο διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision με το τραγούδι Fuego, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση. Ήταν η υψηλότερη θέση που κατέλαβε ποτέ η Κύπρος στο διαγωνισμό. Από εκεί και μετά η Ελένη Φουρέιρα ακολουθεί διεθνή καριέρα.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Ελένης Φουρέιρα από την αρχή της καριέρας της

Ελένη Φουρέιρα φωτογραφίες από το παρελθόν
Ελένη Φουρέιρα πλαστικές
Ελένη Φουρέιρα 2006
Η μόδα όπως βλέπουμε τότε ήταν εντελώς διαφορετική σε σύγκριση με το σήμερα αλλά η Ελένη είχε δείξει εξαρχής πως στήριζε το εκκεντρικό και το διαφορετικό στιλ!
Σώμα είχε από τότε εννοείται και ξέρουμε ήδη το μυστικό της!

epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Φουρέιρα: Σε πρόσωπο και μαλλιά είναι ίδια η αδερφή της - Εικόνα απόδειξη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 61268730614247450
item