Μαριέττα Χρουσαλά: Βόλτες και ψώνια στην Γλυφάδα με καλοκαιρινό στυλ! Φωτογραφίες Μαριέττα Χρουσαλά: Βόλτες και ψώνια στην Γλυφάδα με καλοκαιρινό στυλ! Φωτογραφίες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μαριέττα Χρουσαλά: Βόλτες και ψώνια στην Γλυφάδα με καλοκαιρινό στυλ! Φωτογραφίες

Μαριέττα Χρουσαλά: Βόλτες και ψώνια στην Γλυφάδα με καλοκαιρινό στυλ! Φωτογραφίες | tlife.gr
Η Μαριέττα Χρουσαλά αν και έληξε η καραντίνα, ήταν από τις επώνυμες Ελληνίδες που συνέχισαν να παραμένουν στο σπίτι τους. Άλλωστε, περνούσε τόσο ωραία με την οικογένειά της που δεν ήθελε να τελειώσει ποτέ! 
Ο σύζυγος της, Λέοντας Πατίτσας ήταν συνεχώς σπίτι και μαζί με τα τρία παιδιά τους έβρισκαν δημιουργικές και ευχάριστες δραστηριότητες για να περνάει ποιοτικά ο χρόνος τους.
Τώρα που η καραντίνα έληξε και επίσημα και το καλοκαίρι είναι εδώ, η πρώην παρουσιάστρια άρχισε επιτέλους να βγαίνει δειλά δειλά έξω! 
Μάλιστα, στο διάστημα του εγκλεισμού οι μόνες βόλτες που έκανε ήταν είτε για σωματική άσκηση είτε για ποδήλατο με τον άντρα της ζωής της. 
Αυτή την φορά, ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» την Μαριέττα Χρουσαλά να κάνει βόλτα στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στην Γλυφάδα.
Η όμορφη Ελληνίδα πήρε καφέ στο χέρι και ντυμένη άκρως καλοκαιρινά, με ένα μπλε σκούρο τοπ και σορτσάκι, έκανε περίπατο, απολαμβάνοντας τον ηλιόλουστο καιρό!
Δες φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: NDP
epirusblog.gr
5 of 5
Μαριέττα Χρουσαλά: Βόλτες και ψώνια στην Γλυφάδα με καλοκαιρινό στυλ! Φωτογραφίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5414597784307426611
Σχόλια
item