Θεσπρωτία: Σύβοτα - Θα πρέπει να θρηνήσουμε θύματα; Θεσπρωτία: Σύβοτα - Θα πρέπει να θρηνήσουμε θύματα; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Σύβοτα - Θα πρέπει να θρηνήσουμε θύματα;

Θεσπρωτία: Σύβοτα - Θα πρέπει να θρηνήσουμε θύματα;
Τη γη κάτω από τα πόδια του ή καλύτερα κάτω από τις ρόδες της μηχανής του, έχασε οδηγός στο κέντρο των Συβότων, δίπλα από το σχολείο.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, ο οδηγός της μηχανής έπεσε σε ανοιχτό φρεάτιο της ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας, το απόγευμα της Πέμπτης, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων στο thespro.gr, το φρεάτιο είναι ανοιχτό εδώ και 5 ημέρες και ενώ βρισκόμαστε στο τέλος του πρώτου μήνα του καλοκαιριού.

Τα Σύβοτα παραμένουν σκαμμένα σχεδόν στο σύνολό τους, λόγω των εργασιών της ΔΕΥΑΗ για την αποχέτευση, με τη σκόνη να έχει πνίξει καταλύματα και καταστήματα, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Και μην προτρέξετε ορισμένοι να με κατηγορήσετε ότι δυσφημώ την περιοχή των Συβότων.Δεν θέλω καν να φανταστώ τί θα σήμαινε για τον τουρισμό της περιοχής, αν στο ανοιχτό φρεάτιο βάθους 2 μέτρων, έπεφτε μέσα κάποιο ανήλικο παιδί.

Δήμαρχε Γιάννη, νομίζω πως ήρθε η ώρα να "τραβήξεις" κάποια αυτιά.
Πριν χαθεί η τουριστική περίοδος ανεπιστρεπτί... 
epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Σύβοτα - Θα πρέπει να θρηνήσουμε θύματα;
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 8301271733946827779
Σχόλια
item