«Η Βάσω Λασκαράκη ως παρουσιάστρια...» - Αποκάλυψη "βόμβα" από στενό συνεργάτη της

«Η Βάσω Λασκαράκη ως παρουσιάστρια...» - Αποκάλυψη
Μία αποκάλυψη σκέτη "βόμβα" έγινε από έναν στενό συνεργάτη της Βάσως Λασκαράκη, σχετικά με το ενδεχόμενο να τη δούμε από τη νέα σεζόν στο ρόλο της παρουσιάστριας, στη θέση της Ελένης Μενεγάκη η οποία αποχωρεί από την τηλεόραση.
Από την πρώτη κιόλας στιγμή που η Ελένη Μενεγάκη έκανε και επίσημα γνωστή την επιθυμία της να φύγει από την ελληνική τηλεόραση, έχει γίνει πολύς λόγος σχετικά με το πρόσωπο που θα την αντικαταστήσει.
Το όνομα της Βάσως Λασκαράκη, είναι ένα από αυτά που ακούγονται περισσότερο τον τελευταίο καιρό. 
Ο Μάριος Αθανασίου, συμπρωταγωνιστής της γνωστής ηθοποιού στη σειρά Έρωτας Μετά, δείτε εδώ ένα σούπερ spoiler για το σημερινό επεισόδιο, μίλησε στο Tv Έθνος και σχολίασε την κίνηση αυτή της Βάσως Λασκαράκη.
Αυτή την αποκάλυψη έκανε ο Μάριος Αθανασίου για τη Βάσω Λασκαράκη

Πώς είναι η μέχρι τώρα συνεργασία σας με τη Βάσω Λασκαράκη και την Εμιλυ Κολιανδρή;

Είναι μια ευτυχής συνεργασία. Πρώτη φορά δουλεύω με τις δύο αυτές συναδέλφους. Είναι δύο εκ διαμέτρου αντίθετοι άνθρωποι, πολύ οργανωμένοι, συγκροτημένοι και με φοβερό επαγγελματισμό.

Η κυρία Λασκαράκη σας είπε ότι θα αναλάβει την παρουσίαση μιας εκπομπής -από τη νέα σεζόν- στον Alpha;

Όχι, δεν γνωρίζω κάτι σχετικό.
Μάριος Αθανασίου Βάσω Λασκαράκη ALPHA

Πιστεύετε ότι η Βάσω Λασκαράκη θα ήταν καλή και ως παρουσιάστρια μιας τηλεοπτικής εκπομπής; Θα της ταίριαζε κάτι τέτοιο;

Η Βάσω είναι ένας πάρα πολύ θετικός άνθρωπος, με πολύ καλή ενέργεια και μεταδοτικότητα. Νομίζω ότι θα της πήγαινε πάρα πολύ να το κάνει αυτό. 

Εχει δηλαδή και την επαφή με τον κόσμο αλλά και τη δυνατότητα να προσεγγίζει διάφορα θέματα και ανθρώπους από διάφορα επίπεδα και δεν είναι ποτέ ούτε κακότροπη, ούτε εριστική, οπότε θεωρώ ότι έχει αυτήν τη δυνατότητα να είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό τον τομέα της παρουσίασης.
epirusblog.gr
5 of 5
«Η Βάσω Λασκαράκη ως παρουσιάστρια...» - Αποκάλυψη "βόμβα" από στενό συνεργάτη της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3924528286935694809
item