Κάτια Ζυγούλη: Ήταν το πιο… όμορφο μωρό! Δες φωτογραφία της ενός έτους Κάτια Ζυγούλη: Ήταν το πιο… όμορφο μωρό! Δες φωτογραφία της ενός έτους | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κάτια Ζυγούλη: Ήταν το πιο… όμορφο μωρό! Δες φωτογραφία της ενός έτους

Κάτια Ζυγούλη: Ήταν το πιο… όμορφο μωρό! Δες φωτογραφία της ενός έτους | tlife.gr
Από μικρή… φαινόταν η Κάτια Ζυγούλη ότι θα γίνει μια πανέμορφη γυναίκα μεγαλώνοντας! Η παρουσιάστρια και σύζυγος του Σάκη Ρουβά, δημοσίευσε σήμερα μια φωτογραφία της από τότε που ήταν μόλις ενός έτους!
Όπως βλέπεις και στη παρακάτω φωτογραφία η Κάτια είναι είναι ένα πανέμορφο μωρό που οι γονείς της, την έχουν ντύσει στα κόκκινα! 
Η Κάτια δημοσίευσε τη φωτογραφία, λέγοντας πως το κόκκινο είναι ένα χρώμα που δεν προτιμά σήμερα και έδωσε το δικό της μήνυμα και συμβουλή στο νεότερο εαυτό της αλλά και στα παιδιά της!
«Εγώ πριν κλείσω τον πρώτο χρόνο ζωής , στην Θεσσαλονίκη. Για κάποιο λόγο που δεν ξέρω, μου φοράνε μόνο κόκκινα, ένα χρώμα που δεν προτιμώ σήμερα . Αν έπρεπε να δώσω μια συμβουλή στον μικρότερο μου εαυτό, είναι αυτή που λέω και στα παιδιά μου: 
Η αυτοεκτίμηση μας να χτίζεται από αυτά που αισθανόμαστε εμείς οι ίδιοι και όχι από την κριτική των άλλων» έγραψε η Κάτια κάτω από τη φωτογραφία!
epirusblog.gr
5 of 5
Κάτια Ζυγούλη: Ήταν το πιο… όμορφο μωρό! Δες φωτογραφία της ενός έτους
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4605540822501612401
Σχόλια
item