Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία με την κόρη τους, Ελένη! Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία με την κόρη τους, Ελένη! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία με την κόρη τους, Ελένη!

Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία με την κόρη τους, Ελένη! | tlife.gr
Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ απολαμβάνουν έναν ευτυχισμένο έγγαμο βίο, ωστόσο αποτελούν ένα από τα ζευγάρια της εγχώριας showbiz που επιθυμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή σε χαμηλούς τόνους. 
Η κόρη τους Ελένη είναι για εκείνους όλη τους η ζωή και όπως είναι επόμενο… δεν της χαλούν χατήρι!
Τώρα που η καραντίνα έληξε και έχουμε σχεδόν επιστρέψει στην κανονικότητα, τόσο η καταξιωμένη σχεδιάστρια μόδας όσο και ο δημοφιλής καλλιτέχνης έχουν ξεκινήσει ξανά να ασχολούνται με τις δουλειές τους. Αυτό σημαίνει ότι ο χρόνος που περνούν μαζί ως οικογένεια έχει μειωθεί…
Σήμερα, όμως, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ κατάφεραν να βρουν ελεύθερο χρόνο, τον οποίο φυσικά αφιέρωσαν στην οικογένειά τους. 
Η πανέμορφη σχεδιάστρια μόδας δημοσίευσε στα Instagram Stories της μια άκρως τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της και την κόρη της Ελένη, γράφοντας «Finally coffee time!»
Ο Αντώνης Ρέμος δίνει ένα τρυφερό φιλί στην κόρη του
epirusblog.gr
5 of 5
Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία με την κόρη τους, Ελένη!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1663720224307493400
Σχόλια
item