Η Ιωάννα Τούνη άναψε... φωτιές στο Πρωινό - Ανέβηκαν οι τόνοι στο πλατό Η Ιωάννα Τούνη άναψε... φωτιές στο Πρωινό - Ανέβηκαν οι τόνοι στο πλατό | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Ιωάννα Τούνη άναψε... φωτιές στο Πρωινό - Ανέβηκαν οι τόνοι στο πλατό

Η Ιωάννα Τούνη άναψε... φωτιές στο Πρωινό - Ανέβηκαν οι τόνοι στο πλατό
Μέσα από την είδηση του χωρισμού της, η Ιωάννα Τούνη κατάφερε άθελά της να ανάψει "φωτιές" στο πλατό του Πρωινού, μιας και κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον Άρη Καβατζίκη και τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής.
Μέσα από την καθιερωμένη της στήλη, η Νάνσυ Παραδεισανού έκανε γνωστό πως η Ιωάννα Τούνη χώρισε με τον σύντροφό της.
Η συζήτηση αυτή ωστόσο φαίνεται να ενόχλησε αρκετά τον Άρη Καβατζίκη, ο οποίος τόνισε πως δεν βρίσκει το λόγο να κάθονται όλοι στο τραπέζι και να συζητάνε για την Ιωάννα Τούνη, σχολιάζοντας συγκεκριμένα τον τρόπο με τον οποίο προβάλλει την προσωπική της ζωή. 

Με αυτόν τον τρόπο ανέβηκαν οι τόνοι στο Πρωινό για την Ιωάννα Τούνη

Άρης: Εμένα με συγχωρείς, αισθάνομαι λίγο προσβεβλημένος. Καθόμαστε σε ένα τραπέζι όλοι μαζί να αποθεώνουμε την Ιωάννα Τούνη για τον τρόπο που βγάζει χρήματα, για το αν το κάνει με νόμιμο τρόπο. Εμένα δεν μου αρέσει να κάθομαι εδώ και να περνάω ως πρότυπο την Ιωάννα Τούνη. Δεν θέλω!

Δημήτρης: Θες να ηρεμήσεις να συζητήσουμε;
Άρης: Είμαι πάρα πολύ ήρεμος. Δεν θα συζητήσω για την Ιωάννα Τούνη. Το αντιμετωπίζω ως χιούμορ. Εγώ δεν θέλω να κάθομαι σε ένα τραπέζι στο οποίο συζητάμε αν είναι ωραίος ο τρόπος που βγάζει λεφτά η Ιωάννα Τούνη. Δεν θέλω να ανοίξω το θέμα, αλλά δεν θέλω και να κάθομαι αμέτοχος σε μία συζήτηση ότι επικροτώ την Ιωάννα Τούνη. 

Υπάρχουν κοπέλες που έχουν σχέσεις και δεν τις βγάζουν στο Instagram και υπάρχουν κοπέλες που δεν βγάζουν τα εσώρουχά τους στο instagram. Δεν επικροτώ τον τρόπο της Ιωάννας Τούνη και δεν το δέχομαι. Το μόνο που ξέρουμε είναι οι σχέσεις που κάνει στο Instagram.
Φαίη: Ξέρεις πόσα χρήματα βγάζει από το e-shop της;

Άρης: Δεν ξέρω αλλά δεν μπορώ να την θεωρήσω και πρότυπο για τα κορίτσια.
Φαίη: Είναι από τα πιο δυνατά e-shop στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή.
Άρης: Καλά κάνει, δεν θα επικροτήσω αυτή την εικόνα όμως.
Δημήτρης: Γιατί ρε Άρη;

Ιωάννα Τούνη Instagram

Άρης: Θα μου πεις τι θα επικροτήσω εγώ;
Δημήτρης: Ρωτάω, γιατί τσατίζεσαι;
Άρης: Τσατίζομαι γιατί δεν θέλω να είμαι σε ένα τραπέζι που αποθεώνουμε την εικόνα της Ιωάννας Τούνη. Δεν θέλω να περάσει προς τα έξω ότι συμφωνώ και επικροτώ την Ιωάννα Τούνη, συνεννοηθήκαμε; Αυτό που ξέρω για την κοπέλα από τη στήλη της Νάνσυς είναι οι σχέσεις της, τα εσώρουχά της και τα καλτσόνε που τρώει. Είμαι εκτός αυτής της ομάδας, έγινε κατανοητό;

Δημήτρης: Εγώ μια χαρά θέλω να επικροτώ γυναίκες, οι οποίες δουλεύουν. Όχι ανεπάγγελτες που υποστηρίζεις και ανεβάζουν φωτογραφίες.
Άρης: Μας βλέπουν πάρα πολλοί άνθρωποι, ο καθένας ας επιλέξει την προσωπικότητα που θέλει να επικροτεί. Το θέμα είναι πολύ περισσότερο σοβαρό από ό,τι νομίζετε.
Αφροδίτη: Μην κάνουμε σύγκριση.

Δημήτρης: Δεν θα μου πεις εσύ τι θα πω.
Αφροδίτη: Δεν λέει κανείς στον άλλον τι θα πει, αλλά έχει ο καθένας το δικαίωμα να υπερασπίζεται τη γνώμη του.

Δημήτρης: Ό,τι θέλω θα κάνω.
Νάνσυ: Το θέμα αυτό ξεκίνησε από μηνύματα τηλεθεατών, ασχολείται και ο κόσμος και έστειλε μηνήματα. Δεν είναι κάτι που είναι στο δικό μας συννεφάκι.
Άρης: Μπράβο στον κόσμο, καλά έκανε. Ναι, Νάνσυ μου και συγχαρητήρια και στην στήλη σου που την προβάλλει.

Νάνσυ: Εντάξει, σου φταίω κι εγώ και η στήλη…
Άρης: Ας κρατήσουμε το e-shop που πουλάει. Καλές δουλειές!
epirusblog.gr
5 of 5
Η Ιωάννα Τούνη άναψε... φωτιές στο Πρωινό - Ανέβηκαν οι τόνοι στο πλατό
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5241423777844550391
Σχόλια
item