Τραμπ: Αν βγάλει βιβλίο ο Μπόλτον για όσα λέγαμε στον Λευκό Οίκο, θα είναι παράνομο Τραμπ: Αν βγάλει βιβλίο ο Μπόλτον για όσα λέγαμε στον Λευκό Οίκο, θα είναι παράνομο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τραμπ: Αν βγάλει βιβλίο ο Μπόλτον για όσα λέγαμε στον Λευκό Οίκο, θα είναι παράνομο

Τραμπ: Αν βγάλει βιβλίο ο Μπόλτον για όσα λέγαμε στον Λευκό Οίκο, θα είναι παράνομο

Ο πρώην σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ σε θέματα εθνικής ασφάλειας, Τζον Μπόλτον, ετοιμάζεται για την έκδοση βιβλίου του.

Ο Μπόλτον έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο «The Room Where It Happened: A White House Memoir», το οποίο πρόκειται να δημοσιευθεί στις 23 Ιουνίου. Το βιβλίο έχει αναφορές σε συζητήσεις και κυβερνητικά θέματα που συζητούσε με τον Τραμπ, πριν ο τελευταίος αποφασίσει να διακοπεί η συνεργασία τους.

Η είδηση της έκδοσης του βιβλίου έχει θορυβήσει μάλιστα τον Αμερικανό πρόεδρο, που μιλώντας σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο, είπε πως ο Μπόλτον θα παραβιάσει τον νόμο εάν δημοσιευτεί το βιβλίο για την θητεία του στον Λευκό Οίκο, καθώς και πως οποιαδήποτε συνομιλία υπάρχει μαζί του και αναφέρεται στο βιβλίο, ήταν απόρρητη.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Ουίλιαμ Μπαρ, δήλωσε από την πλευρά του ότι ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας δεν έχει ολοκληρώσει την απαραίτητη διαδικασία για τη δημοσίευση του βιβλίου του και το υπουργείο Δικαιοσύνης προσπαθεί να τον υποχρεώσει να διαγράψει διαβαθμισμένες πληροφορίες.

Το βιβλίο εκδίδει ο οίκος Simon & Schuster και όπως ανακοίνωσε, παρέχει μια εσωτερική καταγραφή της «αντιφατικής, ασυνάρτητης διαδικασίας λήψης αποφάσεων» του Τραμπ.

Το βιβλίο περιγράφει λεπτομερώς τους χειρισμούς του Αμερικανού προέδρου με την Κίνα, τη Ρωσία, την Ουκρανία, τη Βόρεια Κορέα, το Ιράν, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Τουρκία, τη Γαλλία και τη Γερμανία, τόνισε ο εκδότης. «Αυτό είναι το βιβλίο που ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θέλει να διαβάσετε», ανέφερε ο Simon & Schuster.
epirusblog.gr
5 of 5
Τραμπ: Αν βγάλει βιβλίο ο Μπόλτον για όσα λέγαμε στον Λευκό Οίκο, θα είναι παράνομο
epirusblog.gr
5 of 5
κοσμος 1363334912498539070
Σχόλια
item