Φαίη Σκορδά: Φωτογραφίζει τον μικρότερο γιο της στο σχολικό, λίγο πριν φύγει για την τελευταία μέρα στο νηπιαγωγείο!

Φαίη Σκορδά: Φωτογραφίζει τον μικρότερο γιο της στο σχολικό, λίγο πριν φύγει για την τελευταία μέρα στο νηπιαγωγείο! | tlife.gr
Η Φαίη Σκορδά είναι μια στοργική μανούλα και το έχει αποδείξει πολλές φορές. 
Τα δύο αγόρια της, ο Γιάννης και ο Δήμητρης, αποτελούν για την παρουσιάστρια την απόλυτη προτεραιότητά της και η ίδια προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί τους. 
Είναι δίπλα του όταν την χρειάζονται και προσπαθεί να μην χάνει στιγμές από το μεγάλωμά τους.
Μάλιστα, ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, η οικοδέσποινα του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1 δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την κοινή καθημερινότητά τους.
Το πρωί της Παρασκευής, λοιπόν, λίγο πριν φύγει για το πλατό της εκπομπής της, η Φαίη έβαλε τον μικρότερο γιο της στο σχολικό για την τελευταία μέρα του στο νηπιαγωγείο. 
Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στα instastories της την παρακάτω φωτογραφία, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε: «Και του χρόνου πρωτάκια. Να είστε καλά όλες οι δασκάλες» .
Όπως θα δεις, ο μικρός Δημητράκης κάθεται στη θέση του, φορώντας κόκκινο t-shirt και ασορτί καπέλο, ενώ η διάσημη μαμά του φαίνεται μέσα από το τζάμι να τον φωτογραφίζει με το κινητό της, περήφανη και χαμογελαστή.

epirusblog.gr
5 of 5
Φαίη Σκορδά: Φωτογραφίζει τον μικρότερο γιο της στο σχολικό, λίγο πριν φύγει για την τελευταία μέρα στο νηπιαγωγείο!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1110502717050131083
item