Με κατακόκκινο μικροσκοπικό μαγιό η Δούκισσα Νομικού - Έτσι είναι το σώμα της χωρίς φίλτρα και ρετούς

Με κατακόκκινο μικροσκοπικό μαγιό η Δούκισσα Νομικού - Έτσι είναι το σώμα της χωρίς φίλτρα και ρετούς
Μια απίστευτη φωτογραφία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δούκισσα Νομικού. Το μοντέλο - παρουσιάστρια πόζαρε φορώντας ένα κατακόκκινο μικροσκοπικό μαγιό και είδαμε πως είναι το σώμα της χωρίς φίλτρα και ρετούς.
Η Δούκισσα Νομικού, διαθέτει άψογες αναλογίες και μας το απέδειξε. Μπορεί να έχει αποκτήσει δυο παιδάκια και μάλιστα, την κορούλα της πρόσφατα, ωστόσο έχει καταφέρει να χάσει όλα τα κιλά που είχε πάρει κατά τη διάρκεια της κύησης και να γίνει και πάλι... κορμάρα.
Το καλοκαίρι για την ίδια ξεκίνησε και ήδη απολαμβάνει τις πρώτες της στιγμές στην παραλία.Πριν από λίγες ώρες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δυο φωτογραφίες της και «τρέλανε» το Instagram.
Πόζαρε στο εξοχικό της σπίτι με θέα το απέραντο γαλάζιο, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από το απίστευτο σώμα της.

Έτσι εξαφάνισε η Δούκισσα Νομικού τα περιττά κιλά από το σώμα της και μπορεί να ποζάρει χωρίς ρετούς και φίλτρα

Σας έχουμε την «μυστική» δίαιτα της Δούκισσας Νομικού, με την οποία εξαφάνισε τα περιττά κιλά από το σώμα της. Η παρουσιάστρια - μοντέλο είναι μία από τις πιο καλλίγραμμες υπάρξεις στο χώρο της ελληνικής showbiz και το έχει αποδείξεις από τις εμφανίσεις της και επί της πασαρέλας.
Η Δούκοσσα Νομικού, μπορεί να έχει αποκτήσει δυο παιδιά, ωστόσο το σώμα της είναι σαν να μην γέννησε ποτέ, αφού είχε καταφέρει κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης να μην πάρει ούτε γραμμάριο ενώ ταυτόχρονα διατηρούσε τον οργανισμό της σε υγιέστατα επίπεδα. Είναι πειθαρχημένη τόσο στην διατροφή της όσο και στις επαγγελματικές και οικογενειακές της υποχρεώσεις.
Η παρουσιάστρια - μοντέλο δεν θέλει να στερείται τίποτα από το φαγητό της καθημερινά, ενώ ακόμα και στο παγωτό δε μπορεί να πει όχι, όπως είδαμε και σε μια πρόσφατη φωτογραφία της από τις γρήγορες διακοπές της στην Μύκονο.
Για εσάς, λοιπόν, που "ζηλεύετε" την σιλουέτα σας και θέλετε να αποκτήσετε την επίπεδη κοιλιά της και τα πόδια μοντέλου που έχει σας παρουσιάζουμε παρακάτω αναλυτικά τι τρώει στο πρωινό, το δεκατιανό αλλά και στα υπόλοιπα 3 γεύματα της ημέρας της γιατί όποιος ξέρει από σωστή διατροφή ξέρεις πως απαραιτήτως πρέπει να τρώμε τουλάχιστον 5 γεύματα την ημέρα σε διάστημα 3 ωρών!
epirusblog.gr
5 of 5
Με κατακόκκινο μικροσκοπικό μαγιό η Δούκισσα Νομικού - Έτσι είναι το σώμα της χωρίς φίλτρα και ρετούς
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1121525367146054751
item