Πρέβεζα: Αναθερμάνθηκε ο εσωτερικός τουρισμός το τριήμερο σε Τήνο και Πρέβεζα Πρέβεζα: Αναθερμάνθηκε ο εσωτερικός τουρισμός το τριήμερο σε Τήνο και Πρέβεζα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Αναθερμάνθηκε ο εσωτερικός τουρισμός το τριήμερο σε Τήνο και Πρέβεζα

Πρέβεζα: Αναθερμάνθηκε ο εσωτερικός τουρισμός το τριήμερο σε Τήνο και Πρέβεζα

Ικανοποιητικά τα μηνύματα από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος παρόλο που ο καιρός στην περιοχή μας δεν ήταν σύμμαχος.

Στο Mega και στην εκπομπή "Ώρα μηδέν" φιλοξενήθηκε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος

Στην κάμερα του MEGA μίλησαν ο Δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος και ο δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος για την επισκεψιμότητα του νησιού κατά τη διάρκεια του τριημέρου και τις τουριστικές βλέψεις του φετινού καλοκαιριού.
Σύμφωνα με τον κ. Σιώτο, η επόμενη φάση επαναφοράς στην κανονικότητα προχωρά κανονικά, καθώς το τριήμερο ήταν πολύ δυνατό για την Τήνο. Κόπηκαν συνολικά 2.600 εισιτήρια και τα ξενοδοχεία ήταν πλήρη. Όλα τα καταστήματα έχουν ανοίξει και οι παραλίες ήταν γεμάτες με τήρηση φυσικά των υγειονομικών πρωτοκόλλων.
«Μέλημά μας είναι να διασφαλίσουμε την υγεία των δημοτών και των επισκεπτών και να βάλουμε πλάτη στους επαγγελματίες του τουρισμού που καλούνται να παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες σε μια τόσο δύσκολη εποχή», δήλωσε ο δήμαρχος.
Από την πλευρά του ο κ. Γεωργάκος, υποστήριξε πως η εικόνα στην Πρέβεζα είναι πολύ καλή με τα μαγαζιά να γεμίζουν από επισκέπτες.
Την Πρέβεζα συνηθίζουν να επισκέπτονται τόσο Έλληνες από τη βόρεια Ελλάδα, όσο και Βαλκάνιοι σε ποσοστό 50%. Από τις 15 Ιουλίου και μετά, τα μαγαζιά, σύμφωνα με τον δήμαρχο, είναι γεμάτα, ενώ οι κρατήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει.

Στην Τήνο, φέτος θα μεταβούν ειδικευμένοι γιατροί από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας, οι οποίοι θα φιλοξενηθούν δωρεάν στα ξενοδοχεία του νησιού.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Αναθερμάνθηκε ο εσωτερικός τουρισμός το τριήμερο σε Τήνο και Πρέβεζα
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 4443610522784486730
Σχόλια
item