Φαίη Σκορδά: Για φαγητό στην μητέρα του Νίκου Ηλιόπουλου - Φωτογραφία από το εστιατόριο της Φαίη Σκορδά: Για φαγητό στην μητέρα του Νίκου Ηλιόπουλου - Φωτογραφία από το εστιατόριο της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Φαίη Σκορδά: Για φαγητό στην μητέρα του Νίκου Ηλιόπουλου - Φωτογραφία από το εστιατόριο της

Φαίη Σκορδά: Για φαγητό στην μητέρα του Νίκου Ηλιόπουλου - Φωτογραφία από το εστιατόριο της
Τον καλό καιρό και τον ελεύθερο χρόνο της εκμεταλλεύτηκε η Φαίη Σκορδά και πήγε με τον σύντροφό της, Νίκο Ηλιόπουλο στο εστιατόριο της μητέρας του για φαγητό. Μάλιστα, δημοσίευσε και μια φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram.
Το ζευγάρι κάθε Σαββατοκύριακο που έχει ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, περνάει μαζί όσο περισσότερο χρόνο μπορεί.
Για αυτό σήμερα, Σάββατο 27/6, η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος πήραν την απόφαση να επισκεφθούν το εστιατόριο που έχει η μητέρα του και να απολαύσουν ένα όμορφο γεύμα.
Την νοστιμιά που έφαγε η παρουσιάστρια, θέλησε να μην μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους. 
Φαίη Σκορδά μητέρα Νίκου Ηλιόπουλου

Φαίη Σκορδά: Σε υπερπολυτελέστατο ξενοδοχείο με το Νίκο Ηλιόπουλο - Φωτογραφία από το δωμάτιο

Το Σαββατοκύριακο τους εκτός Αθηνών πέρασαν η Φαίη Σκορδά και ο σύντροφός της, Νίκος Ηλιόπουλος. Το ζευγάρι εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό και τον ελεύθερο χρόνο του και έκανε τις διακοπές του σε υπερπολυτελέστατο ξενοδοχείο, ενώ δημοσιεύθηκε και μια φωτογραφία που πιθανόν είναι από την πισίνα του δωματίου τους.
Η Φαίη Σκορδά διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή και αυτό οφείλετε στον επιχειρηματία, με τον οποίο είναι πολύ ερωτευμένη.
Μάλιστα, ο Νίκος Ηλιόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την πρώτη φωτογραφία της Φαίης Σκορδά, η οποία είναι πολύ καλλιτεχνική.

Η φωτογραφία της Φαίης Σκορδά σε υπερπολυτελέστατο ξενοδοχείο με τον Νίκο Ηλιόπουλο

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Ηλιόπουλος φωτογράφισε την Φαίη Σκορδά να κάθεται στην άκρη της πισίνας φορώντας το εντυπωσιακό ολόσωμο μαγιό της. Δείτε την εδώ να ποζάρει χωρίς φίλτρα.
epirusblog.gr
5 of 5
Φαίη Σκορδά: Για φαγητό στην μητέρα του Νίκου Ηλιόπουλου - Φωτογραφία από το εστιατόριο της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2569365436416421399
Σχόλια
item