Η Πόπη Μαλλιωτάκη μιλάει για την Αγγελική Ηλιάδη: «Δεν με ενδιαφέρει»

Η Πόπη Μαλλιωτάκη μιλάει για την Αγγελική Ηλιάδη: «Δεν με ενδιαφέρει»
Η Πόπη Μαλιωτάκη μιλάει για την Αγγελική Ηλιάδη. «Δεν με ενδιαφέρει, να με ρωτάνε για εκείνη» είπε η γνωστή τραγουδίστρια για την πρώην σύντροφο του πρώην συζύγου της. Τι ανέφερε και ο γιος της.
Στην κάμερα της εκπομπής “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και τον Αρτ μίλησε η Πόπη Μαλιωτάκη μαζί με τον γιο της, Βασίλη Λαζαρίδη.
Η Πόπη Μαλιωτάκη μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Αγγελική Ηλιάδη.
“Δεν θέλω να με ρωτάνε για την Αγγελική Ηλιάδη. Δεν έχω λόγο να σχολιάσω, ούτε θετικά ούτε αρνητικά. Δεν με ενδιαφέρει.”, είπε η Πόπη Μαλιωτάκη. 
Πόπη Μαλιωτάκη  Αγγελική Ηλιάδη
Από την άλλη πλευρά, ο γιος της τραγουδίστριας είπε ότι θα άκουγε την Αγγελική Ηλιάδη σε κάποιο μαγαζί και δεν έχει κάποιο θέμα μαζί της.

Πόπη Μαλλιωτάκη: Ο γιος της αφήνει την κοπέλα του και μπαίνει στο GNTM 3 - Δείτε το πρόσωπό της

Στα castings του GNTM 3 πρόκειται να δούμε το γιο της Πόπης Μαλλιωτάκη και την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε. 
Ωστόσο, όπως φαίνεται άμα μπει στο σπίτι, θα αφήσει για λίγο πίσω του την κοπέλα του. Το πρόσωπο της είδαμε σε μια ανάρτηση του.
Ο Βασίλης Λαζαρίδης είναι λάτρης του Instagram και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες φωτογραφίες του οι οποίες αποσπούν χιλιάδες likes. 
Μάλιστα, από αυτές καταλαβαίνει κανείς το λόγο που θέλησε εξαρχής να μπεις στο παιχνίδι. Καθώς, από τώρα ποζάρει σαν μοντέλο και το έχει πολύ!

Ωστόσο, σε μια ανάρτηση του, τον είδαμε να ποζάρει με μια μελαχρινή καλλονή, που άμα πάρουμε από τα σχόλια που του έχουν κάνει, πρόκειται για την κοπέλα του. 
Οι δυο τους πόζαραν με τα μαγιό τους στην παραλία και η φωτογραφία είναι εντυπωσιακή.

Αυτό είναι το πρόσωπο της κοπέλας του



epirusblog.gr
5 of 5
Η Πόπη Μαλλιωτάκη μιλάει για την Αγγελική Ηλιάδη: «Δεν με ενδιαφέρει»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7467949887669310495
item