Λευτέρης Πανταζής: Κάνει μαζί με την Κόνι Μεταξά τη χορογραφία του νέου της τραγουδιού - Δες το απολαυστικό βίντεο Λευτέρης Πανταζής: Κάνει μαζί με την Κόνι Μεταξά τη χορογραφία του νέου της τραγουδιού - Δες το απολαυστικό βίντεο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Λευτέρης Πανταζής: Κάνει μαζί με την Κόνι Μεταξά τη χορογραφία του νέου της τραγουδιού - Δες το απολαυστικό βίντεο

Λευτέρης Πανταζής: Κάνει μαζί με την Κόνι Μεταξά τη χορογραφία του νέου της τραγουδιού – Δες το απολαυστικό βίντεο | tlife.gr
Η Κόνι Μεταξά και ο Τάσος Ξιαρχό μετά την μεγάλη επιτυχία τους στο «Just the 2 of us» αποφάσισαν να συνεργαστούν και σε ένα δικό τους τραγούδι.
Εδώ και μερικές ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο το video clip για το ολοκαίνουργιο τραγούδι τους με τίτλο «Μόνο πάγο». 
Πρόκειται για ένα άκρως καλοκαιρινό κομμάτι που σου φτιάχνει τη διάθεση κάθε φορά που το ακούς.
Τον ίδιο ενθουσιασμό με την κόρη του έχει και ο Λευτέρης Πανταζής. Ο γνωστός καλλιτέχνης είναι ένας περήφανος μπαμπάς που στηρίζει την Κόνι Μεταξά σε κάθε της βήμα. 
Έτσι, αυτή τη φορά ο τραγουδιστής αποφάσισε να ακολουθήσει τις οδηγίες της κόρης του, να μάθει και να χορέψει τη χορογραφία του νέου τραγουδιού της.
Δημοσιεύοντας ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Λευτέρης Πανταζής μας δείχνει τις ικανότητές του στο χορό και κλέβει την παράσταση. «Καλημέρα! 
Μόνο πάγο για να είμαστε δροσεροί», σχολίασε στη λεζάντα της ανάρτησής του.
Δες το βίντεο:
Ο Λευτέρης Πανταζής το ‘χει!
epirusblog.gr
5 of 5
Λευτέρης Πανταζής: Κάνει μαζί με την Κόνι Μεταξά τη χορογραφία του νέου της τραγουδιού - Δες το απολαυστικό βίντεο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3596907548252091310
Σχόλια
item