Η Δούκισσα Νομικού αναστάτωσε την παραλία με το μαγιό της! Τα πόδια της δυο μέτρα

Η Δούκισσα Νομικού αναστάτωσε την παραλία με το μαγιό της! Τα πόδια της δυο μέτρα
Η Δούκισσα Νομικού το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε με την οικογένειά της σε γνωστή παραλία να... παραθερίζει και αναστάτωσε τους λουόμενους με τα δυο μέτρα πόδια της.
Η Δούκισσα παρά το γεγονός πως έχει γεννήσει δυο παιδιά το σώμα της μοιάζει σα... να μην έγινε ποτέ! Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, ο σύζυγός της, την απαθανάτισε στην ξαπλώστρα με την μικρή τους κόρη!
Το μαγιό της μικρής αλλά και της μαμάς έκλεψαν σίγουρα της εντυπώσεις. Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και πήρε σε δευτερόλεπτα χιλιάδες likes και σχόλια!

Αυτή είναι η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού από την παραλία που αναστάτωσε το instagram

«Έριξε» το Instagram η Δούκισσα Νομικού με το μπικίνι της
Η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να ανεβάσει μία νέα φωτογραφία και για ακόμα μία φορά κατάφερε να «ρίξει» το Instragram με το μπικίνι της και τις τρομερές της αναλογίες που είναι ικανές να "κολάσουν" τον οποιονδήποτε.
Το καλοκαίρι είναι πλέον εδώ και έτσι η αγαπημένη παρουσιάστρια φροντίζει να το υποδεχθεί με τον καλύτερο τρόπο. Σχεδόν καθημερινά, ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους με ένα σωρό υπέροχες φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.
Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως τις προηγούμενες μέρες, η παρουσιάστρια είχε επέτειο με τον αγαπημένο της σύζυγο. 
Η Δούκισσα Νομικού, αποφάσισε να ανεβάσει μία νέα φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το μαγιό της και απολαμβάνει το απογευματινό της φρούτο. Οι κοιλιακοί της είναι απλά αξιοθαύμαστοι και όπως μπορείτε να φανταστείτε, με το που ανέβασε τη φωτογραφία, τα likes έπεσαν... βροχή!

Αυτή είναι η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού που «έριξε» το Instagram

epirusblog.gr
5 of 5
Η Δούκισσα Νομικού αναστάτωσε την παραλία με το μαγιό της! Τα πόδια της δυο μέτρα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5731755241944016523
item