Η Δύναμη που έχει το Φιλί στο Τρίτο Μάτι, το Φιλί στο Μέτωπο Η Δύναμη που έχει το Φιλί στο Τρίτο Μάτι, το Φιλί στο Μέτωπο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Δύναμη που έχει το Φιλί στο Τρίτο Μάτι, το Φιλί στο Μέτωπο

Η Δύναμη που έχει το Φιλί στο Τρίτο Μάτι, το Φιλί στο Μέτωπο
Εάν έχετε ποτέ φιλήσει στο μέτωπο, ή αν έχετε δεχτεί ένα φιλί στο μέτωπο, τότε κάτι έχετε νιώσει έντονα, κάτι συναρπαστικό. Ίσως δεν ξέρετε τι. Θα σκέφτεστε, ίσως, ότι κάτι τόσο απλό δεν θα μπορούσε να είναι και ιδιαίτερα συναισθηματικό, σωστά; Τότε… γιατί είναι;
Ένα φιλί στο μέτωπο είναι ουσιαστικά ένα φιλί στο τρίτο μάτι. Είναι πολύ πιο βαθύ απ΄ ό,τι συνειδητοποιούν οι περισσότεροι. Κατά μία έννοια, είναι σαν να φιλάς τον άνθρωπο στην ψυχή του. 
Βλέπετε, το μέτωπό μας δεν το αγγίζουν συχνά οι άλλοι. Βέβαια κάποιος μας έχει κρατήσει το χέρι, ή έχουν υπάρξει ανάλογες κινήσεις και χειρονομίες, αλλά το μέτωπό μας είναι κάτι διαφορετικό.
Το τρίτο μάτι, για εκείνους που δεν ξέρουν, είναι μια πύλη προς την εσωτερική μας σφαίρα, το εσωτερικό  μας βασίλειο, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και έναν χώρο εκείνου που θεωρούμε ότι είναι η υψηλότερη συνείδηση. Το τρίτο μάτι είναι ένα σύμβολο καθώς και ένα μέρος του ποιοι είμαστε. 
Συχνά συνδέεται με τη φώτιση και την ευαισθητοποίηση. Είναι κάτι που βρίσκεται ανάμεσα στα φρύδια μας. Μπορούμε να το ανοίξουμε και να το κλείσουμε και είναι πραγματικά εκεί, ακόμα κι αν δεν το βλέπουμε.
Όταν τα χείλη συναντούν το μέτωπο όπου βρίσκεται το τρίτο μάτι είναι σαν να υπάρχει μια αίσθηση αφύπνισης που αναδύεται από μέσα. Για όσους δεν γνωρίζουν, αυτός ο αδένας, η επίφυση, που λέγεται ότι είναι το τρίτο μας μάτι, βρίσκεται στο μέτωπο ακριβώς όπου μπορεί να φανταστείτε ένα τρίτο μάτι να υπάρχει. 
Είναι ένας μυστηριώδης αδένας για τον οποίο γνωρίζουμε ελάχιστα και ταυτόχρονα τα πάντα. Απλώς εξαρτάται από το ποιόν ρωτάτε.
Ένα φιλί στο τρίτο μάτι θα τονώσει την επίφυση καθώς και την υπόφυση και  θα απελευθερωθεί μελατονίνη. 
Η μελατονίνη είναι κάτι που μας βοηθάει να κάνουμε έναν καλό ύπνο, οπότε ουσιαστικά ένα φιλί καληνύχτας στο μέτωπο μπορεί να σας ωφελήσει με περισσότερους τρόπους από ό,τι συνειδητοποιείτε. Ένα φιλί στο τρίτο μάτι δημιουργεί μια αίσθηση ασφάλειας και ευημερίας.
Αν είστε σκεπτικοί σχετικά με αυτό, δοκιμάστε το με το σύντροφό σας, τους στενούς φίλους και την οικογένειά σας. Αφήστε το θεϊκό άγγιγμα να κατευνάσει τόσο εκείνους όσο και εσάς. 
Όσο περισσότερο το κάνετε, τόσο πιο γρήγορα θα παρατηρήσετε τα αποτελέσματα. Είναι μια πολύ ανυψωτική εμπειρία για όλους, δεδομένου ότι δίνεται από και προς τους σωστούς ανθρώπους και, φυσικά, κάτω από τις  σωστές συνθήκες.
Σας έχουν φιλήσει ποτέ φιλήσει στο τρίτο μάτι; Στο μέτωπο; Πιθανόν να το έκανε η μητέρα σας όταν ήσασταν μικρά παιδιά. Πώς σας έκανε να νιώσετε;
Δεν είναι ένα υπέροχο συναίσθημα; Ειδικότερα όταν γίνεται από ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν. Τώρα καταλαβαίνουμε καλύτερα το γιατί.
Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά
What is the Third Eye? Sadhguru
The secrets of the pineal gland – Full
Εικόνα via Alex Gray
awarenessact.com Μετάφραση-Απόδοση: diadrastika.com
epirusblog.gr
5 of 5
Η Δύναμη που έχει το Φιλί στο Τρίτο Μάτι, το Φιλί στο Μέτωπο
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 9064207245241714951
Σχόλια
item