Πρέβεζα: Ίδρυση Συλλόγου Γονέων Δήμου Πρέβεζας

Πρέβεζα: Ίδρυση Συλλόγου Γονέων Δήμου Πρέβεζας
Σας γνωρίζουμε ότι την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020 πραγματοποιήθηκε  συνεδρίαση των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Πρέβεζας, με θέμα την Ίδρυση του Δευτεροβάθμιου Σωματείου «Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Μαθητών Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας  Δήμου Πρέβεζας » .

Στη συνεδρίαση εκλέχτηκε Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή, ενώ χαιρέτησε το μέλος του ΔΣ της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδας κ. Βαλαβάνη Στέλλα.

 Σκοπός του Συλλόγου είναι:

«Η συνένωση όλων των Γονέων & Κηδεμόνων των μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δημοσίων Σχολείων του Δήμου Πρέβεζας για την προάσπιση της - αποκλειστικά -Δημόσιας και Δωρεάν Παιδείας και την προαγωγή της με στόχο τη διαμόρφωση  των  μαθητών σε κοινωνικές προσωπικότητες, αρμονικά και ολόπλευρα αναπτυγμένες, ώστε να μπορούν, ως πολίτες της πατρίδας μας, να εργαστούν και να ζήσουν δημιουργικά.»

Η Ένωση  είναι νομικά κατοχυρωμένη από το Νόμο 1566/85 όπως αντικαταστάθηκε με τον Νόμο 2621/1998 ,δεν υποκαθιστά τη λειτουργία και δεν επηρεάζει την αυτονομία των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων, έχοντας ρόλο επικουρική, συμβουλευτικό και συντονιστικό.

Η  Διοικούσα Επιτροπή
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Ίδρυση Συλλόγου Γονέων Δήμου Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 8207167405521061251
item