Πρέβεζα: Αίτημα από τον Δήμο Πρέβεζας για προσλήψεις στο «Άθληση για όλους»

Πρέβεζα: Αίτημα από τον Δήμο Πρέβεζας για προσλήψεις στο «Άθληση για όλους»
35.000 ευρώ για εννιά προγράμματα και τρεις εκδηλώσεις
Αίτημα για πρόσληψη πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής υποβάλει ο Δήμος Πρέβεζας για την υλοποίηση των προγραμμάτων «Άθληση για όλους».
Τα προγράμματα αυτά υλοποιούνται, κατόπιν εγκρίσεώς τους και πιστοποίησης των Φορέων υλοποίησης από την ΓΓΑ, σύμφωνα με τις διαδικασίες που προβλέπονται στο ανάλογο Οργανωτικό Πλαίσιο ΠΑγΟ και ΕΑγΟ και το οποίο εκδίδεται σε εξουσιοδότηση του άρθρου 39 παρ.2 του ν.2725/99, ως ισχύει.
Το αντίτιμο για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα θα είναι 12 ευρώ ενώ εξαιρούνται τα προγράμματα ΑΜΕΑ.
Συνολικά πρόκειται να προσληφθούν οκτώ πτυχιούχοι φυσικής αγωγής, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ωριαία αποζημίωση) για οκτώ μήνες με τις παρακάτω ειδικότητες:
1 ΠΦΑ με ειδικότητα ρυθμικής ή ενόργανης
1 ΠΦΑ με ειδικότητα χορό
1 ΠΦΑ με ειδικότητα αντισφαίρισης (τένις)
2 ΠΦΑ με ειδικότητα αεροβικής, γιόγκα ή πιλάτες
1 ΠΦΑ με ειδικότητα Επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πίνγκ-πόνγκ)
1 ΠΦΑ με ειδικότητα Μυικής Ενδυνάμωσης και
1 ΠΦΑ με ειδικότητα ειδικής αγωγής.
Οι παραπάνω θα προληφθούν για τις ανάγκες υλοποίησης προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο) και εκδηλώσεων για όλους (Ε.Α.γ.Ο).
Η πρόταση του Δήμου Πρέβεζας αφορά σε 9 προγράμματα, εκ των οποίων τα έξι πρώτα είναι γενικά προγράμματα με πέντε τμήματα αθλουμένων το καθένα ενώ τα τρία τελευταία είναι ειδικά προγράμματα με δύο τμήματα αθλουμένων το καθένα:
Άθληση στην Προσχολική Ηλικία, Αθλητισμός και Παιδί, Άσκηση στην Εφηβική Ηλικία, Άθληση και Νέοι, Άσκηση Ενηλίκων, Άσκηση στην τρίτη Ηλικία, Ειδικό πρόγραμμα ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ, Ειδικό πρόγραμμα ΑΜΕΑ, Ειδικό πρόγραμμα Ψυχικής Υγείας.
Το συνολικό ύψος ανέρχεται στα 35.000 ευρώ κατ’ ανώτατο όριο συμπεριλαμβανομένων και και τριών εκδηλώσεων Άθλησης για όλους (ΕαγΟ) και συγκεκριμένα τα «ΑΚΤΙΑ» Διεθνούς Εμβέλειας, «ΤΡΙΑΘΛΟΝ» Διεθνούς Εμβέλειας και «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ» Εθνικής Εμβέλειας, σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Αίτημα από τον Δήμο Πρέβεζας για προσλήψεις στο «Άθληση για όλους»
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 2405621687426722976
item