Άρτα: Από αύριο σε λειτουργία οι παιδικές χαρές Άρτα: Από αύριο σε λειτουργία οι παιδικές χαρές | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Από αύριο σε λειτουργία οι παιδικές χαρές

Άρτα: Από αύριο σε λειτουργία οι παιδικές χαρές

Από το Σάββατο, 13 Ιουνίου, επαναλειτουργούν σταδιακά οι παιδικές χαρές του Δήμου Αρταίων, οι οποίες διαθέτουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά για την ασφαλή λειτουργία τους. 

Γονείς και παιδιά καλούνται να τηρούν πιστά τα μέτρα προστασίας και ατομικής υγιεινής, καθώς και να διατηρούν τους εν λόγω χώρους καθαρούς. 

Στο μεταξύ ο Δήμος, συνεχίζει τον σχεδιασμό του που περιλαμβάνει ανακατασκευή εκ βάθρων των παιδικών χαρών σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, οι οποίες θα παραδοθούν ανακατασκευασμένες και με τα πιο σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας. 

Συγκεκριμένα εργασίες που βρίσκονται στο τελικό στάδιο πραγματοποιούνται στις παιδικές χάρες που βρίσκονται στις εξής περιοχές: Στην πλατεία Σκουφά Στην οδό Ανδρομάχου Στην Άνω Πόλη δίπλα στον Ι.Ν Ταξιαρχών Και στην πλατεία Ζαγκαβιέρου «Στο διάστημα της πανδημίας του COVID-19, δεν σταματήσαμε να φροντίζουμε και να συντηρούμε τις παιδικές χαρές. 

Βάλαμε δάπεδα, καθαρίσαμε, επισκευάσαμε, απολυμάναμε, ανανεώσαμε τις πιστοποιήσεις και είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τους μικρούς μας φίλους ξανά », ανέφερε σε δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιώργος Πανέτας.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Από αύριο σε λειτουργία οι παιδικές χαρές
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 5131611755205465734
Σχόλια
item