Πρέβεζα: Έτοιμη να υποδεχτεί τους επισκέπτες του τριημέρου ! Πρέβεζα: Έτοιμη να υποδεχτεί τους επισκέπτες του τριημέρου ! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Έτοιμη να υποδεχτεί τους επισκέπτες του τριημέρου !

Πρέβεζα: Έτοιμη να υποδεχτεί τους επισκέπτες του τριημέρου !

Μια ανάσα από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και η Πρέβεζα είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους επισκέπτες. 


Όλα και όλοι συνομολογούν πως η Πρέβεζα αποτελεί την καλύτερη επιλογή αυτών των ημερών, με την πλέον ασφαλέστερη παραλία της Ευρώπης το Μονολίθι η οποία μπορεί να φιλοξενήσει χιλιάδες άτομα. 

Οι επαγγελματίες της εστίασης επίσης έτοιμοι να προσφέρουν στους καταναλωτές υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Με πολλά και ποιοτικά καταστήματα έτοιμα να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Οι θερμοκρασίες ιδανικές για την εποχή για τα πρώτα μπάνια για όσους μένουν εκτός Πρέβεζας. Οι παραλίες του Δήμου με τα πεντακάθαρα και καταγάλανα νερά του Ιονίου, υπόσχονται μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. 

Αυτό το τριήμερο η Πρέβεζα παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης !Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Πρόεδρο του συλλόγου εστιατόρων και συναφών επαγγελμάτων, Σπύρο Κόκκαλη ο ίδιος ανέφερε:

"Ενόψει του τριημέρου οι επαγγελματίες - συνάδελφοι μου είμαστε έτοιμοι και περιμένουμε τους φίλους μας Γιαννιώτες και Αρτινούς και όχι μόνο, να περάσουν το τριήμερο στη πόλη μας, στις καθαρές θάλασσές μας, να προσφέρουμε την ποιότητα και τις χαμηλές τιμές σε ότι αφορά τη διατροφή και τη διασκέδαση" 
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Έτοιμη να υποδεχτεί τους επισκέπτες του τριημέρου !
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 4599333354897457216
Σχόλια
item