Η Ματίνα Νικολάου εξομολογείται: «Δεν ήθελα να χωρίσω. Ήταν ένα μεγάλο χαστούκι για μένα…» Η Ματίνα Νικολάου εξομολογείται: «Δεν ήθελα να χωρίσω. Ήταν ένα μεγάλο χαστούκι για μένα…» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Ματίνα Νικολάου εξομολογείται: «Δεν ήθελα να χωρίσω. Ήταν ένα μεγάλο χαστούκι για μένα…»

Η Ματίνα Νικολάου εξομολογείται: «Δεν ήθελα να χωρίσω. Ήταν ένα μεγάλο χαστούκι για μένα…» | tlife.gr

Καλεσμένη στα «Μεσάνυχτα» της Τρίτης βρέθηκε η Ματίνα Νικολάου, η οποία παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη.

Η ηθοποιός και συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά, μεταξύ άλλων, μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή και το διαζύγιο με τον πατέρα του παιδιού της.
«Ήρθε ένας χωρισμός που δεν ήξερα πώς να τον διαχειριστώ. Ήταν μεγάλο «χαστούκι» για μένα γιατί δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι μπορεί και να χωρίσεις. 
Εγώ παντρεύτηκα για να μη χωρίσω. Ήταν και το παιδί 2 – 2,5 ετών, οπότε μου ήρθε κατραπακιά, οπότε έπρεπε να το αντιμετωπίσω ψύχραιμα, αλλά δεν μπόρεσα… Δεν ήθελα να χωρίσω, δεν πήρα εγώ αυτή την απόφαση και γι’ αυτό μου ήταν δύσκολο. 
Όχι ότι για τον άλλον δεν ήταν, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα μεγαλώσω ένα παιδί μόνη μου…», είπε χαρακτηριστικά.
Και κατόπιν πρόσθεσε: «Με αυτόν τον άνθρωπο δεν μπορούσαμε να είμαστε μαζί. Σήμερα που μιλάμε όμως είναι ένας άνθρωπος που είναι οικογένεια. Νομίζω ότι αυτό που έχει την μεγαλύτερη αξία. 
Η σχέση που έχουμε δημιουργήσει αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετική. Νομίζω είναι η ιδανική…».
Δες το βίντεο που ακολουθεί:


epirusblog.gr
5 of 5
Η Ματίνα Νικολάου εξομολογείται: «Δεν ήθελα να χωρίσω. Ήταν ένα μεγάλο χαστούκι για μένα…»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3729353289338472636
Σχόλια
item