Γιάννενα: Μηνύσεις και εκκλήσεις για τις μικρές χωματερές Γιάννενα: Μηνύσεις και εκκλήσεις για τις μικρές χωματερές | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Μηνύσεις και εκκλήσεις για τις μικρές χωματερές

Γιάννενα: Μηνύσεις και εκκλήσεις για τις μικρές χωματερές

Σε πονοκέφαλο έχει μετατραπεί για την υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου Ιωαννιτών η συστηματική εναπόθεση ογκωδών αντικειμένων και προϊόντων εκσκαφής σε συγκεκριμένα σημεία, τα οποία μετατρέπονται σε μικρές χωματερές.

Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βαγγέλης Πήχας, παρά το γεγονός ότι έχουν τοποθετηθεί απαγορευτικές πινακίδες και σε μια περίπτωση (στην οδό Παπαθωμά Μέκαλη) ακόμη και στηθαία, με τη συνδρομή της περιφέρειας, για να σταματήσει αυτό το φαινόμενο, η εναπόθεση συνεχίζεται, με αποτέλεσμα οι υπηρεσίες να χρειάζεται να επανέρχονται συνεχώς. 

Στην περίπτωση της Παπαθωμά Μέκαλη, μάλιστα, υποβλήθηκε και μήνυση κατ’ αγνώστων, ενώ έγινε και καταγγελία στον Εισαγγελέα για συγκεκριμένο επιχειρηματία.

Ο κ. Πήχας απηύθυνε έκκληση στους πολίτες, πριν βγάλουν αντικείμενα στα πεζοδρόμια, να επικοινωνούν με την υπηρεσία στο τηλέφωνο 2651075555, ώστε να συνεννοούνται για τον ακριβή χρόνο, λέγοντας πως είναι στο χέρι των πολιτών να συμβάλουν να μην παρατηρούνται τέτοιου είδους φαινόμενα. 


«Ούτε οι μηνύσεις, ούτε τα πρόστιμα λύνουν το πρόβλημα. Πρέπει να βοηθήσουν οι πολίτες ώστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα», υπογράμμισε.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Μηνύσεις και εκκλήσεις για τις μικρές χωματερές
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2285763269380036351
Σχόλια
item