Άρτα: Σύλληψη έξι ατόμων που επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τρεις αστυνομικούς Άρτα: Σύλληψη έξι ατόμων που επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τρεις αστυνομικούς | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Σύλληψη έξι ατόμων που επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τρεις αστυνομικούς

Άρτα: Σύλληψη έξι ατόμων που επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τρεις αστυνομικούς

Συνελήφθησαν χθες  από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, έξι (6) άνδρες Ελληνικής καταγωγής, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απλής, επικίνδυνης και βαριάς σωματικής βλάβης, βίας κατά υπαλλήλων, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξης ησυχίας και παραβάσεων της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα  στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας, οι έξι άνδρες,επιτέθηκαν σε αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, ύστερα από αστυνομικό έλεγχο που επιχειρήθηκε να πραγματοποιηθεί σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για διατάραξη της κοινής ησυχίας. 


Από την ανωτέρω επίθεση τραυματίσθηκαν τρεις αστυνομικοί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας όπου νοσηλεύονται, ενώ επιπρόσθετα προκλήθηκαν φθορές σε ένα υπηρεσιακό αυτοκίνητο. 

Από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους στην υπόθεση οι παραπάνω κατηγορούμενοι, οι οποίοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στην πόλη της Άρτας, ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση. 

Στο πλαίσιο ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στα σπίτια δύο εκ των συλληφθέντων μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Άρτας.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Σύλληψη έξι ατόμων που επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τρεις αστυνομικούς
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 3227047874706640609
Σχόλια
item