Νάντια Κοντογεώργη: Με δική της εκπομπή στην τηλεόραση! Η επίσημη ανακοίνωση

Νάντια Κοντογεώργη: Με δική της εκπομπή στην τηλεόραση! Η επίσημη ανακοίνωση | tlife.gr
Η αγαπημένη και ταλαντούχα ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη θα αναλάβει την παρουσίαση σε μία καινούργια καθημερινή εκπομπή με τίτλο «ΦλΕΡΤ» που θα μεταδίδεται από τη συχνότητα της κρατικής τηλεόρασης.
Όπως αναφέρει λοιπόν η επίσημη ανακοίνωση από την ΕΡΤ:
«Το καλοκαίρι είναι μια καλή ευκαιρία να χαλαρώσουμε και να φλΕΡΤάρουμε με όλα τα ωραία πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή. 
Να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή, να εστιάζουμε μόνο σε όσα πραγματικά αξίζουν και μπορούν να μας κάνουν ευτυχισμένους και καλύτερους ανθρώπους.
Πώς μπορούμε να αγγίξουμε το πραγματικό νόημα της ζωής;
Την απάντηση θα μας τη δώσει η Νάντια Κοντογεώργη, μέσα από το «ΦλΕΡΤ», το νέο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ1 που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 15 Ιουνίου στις 16.00.
Κάθε μεσημέρι, από Δευτέρα έως Παρασκευή, το στούντιο ανοίγει για τη μεγάλη τηλεοπτική παρέα, σε μια εκπομπή που αγαπά την τέχνη και τον πολιτισμό, ενδιαφέρεται για την υγεία, την ευεξία, τα ταξίδια, τον αθλητισμό, παρακολουθεί τις εξελίξεις στην επιστήμη και στην τεχνολογία. 
Μια εκπομπή που φροντίζει τις μαμάδες, τους μπαμπάδες και τα παιδιά, λατρεύει τη μόδα, τη μουσική, τα μαστορέματα, κάθε δημιουργική κατασκευή και χειροτεχνία, σέβεται το παρελθόν, νοιάζεται για το παρόν και ετοιμάζει το μέλλον.
Ραντεβού λοιπόν στο «ΦλΕΡΤ» με τη Νάντια Κοντογεώργη, τη νέα συνήθεια όσων αγαπούν την πραγματική ψυχαγωγία.»
epirusblog.gr
5 of 5
Νάντια Κοντογεώργη: Με δική της εκπομπή στην τηλεόραση! Η επίσημη ανακοίνωση
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6646367138797083612
item