Νικολέττα Ράλλη: Μόλις ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη της Νικολέττα Ράλλη: Μόλις ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Νικολέττα Ράλλη: Μόλις ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη τηςΝικολέττα Ράλλη: Μόλις ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη της
Η Νικολέττα Ράλλη μόλις ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη της. Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε την πρώτη της ανάρτηση και αναφέρθηκε με πολύ τρυφερά λόγια στο μωρό της.
Η Νικολέττα Ράλλη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 
Η γνωστή παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο την Πέμπτη 11 Ιουνίου ένα υγιέστατο κοριτσάκι και πλέον κρατάει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τονμ σύντροφο της Μιχάλη Ανδρούτσο.
Η ίδια γέννησε την κόρη της με καισαρική τομή και η μικρή ζύγιζε 3.500 κιλά. Πριν από λίγη ώρα η ίδια φωτογράφησε την νεογέννητη κορούλα της και έστειλε ένα δημόσιο μήνυμα. 
«Καλωσόρισες κουτσούνι μας. Σας ευχαριστούμε όλους παρά πολύ για τις πολύτιμες ευχές σας! Θα φροντίσω να απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά, μέχρι τότε να είστε όλοι καλά», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.
Δείτε την φωτογραφία:

Για πρώτη φορά γονείς Ράλλη - Ανδρούτσος! Το κράτησαν κρυφό

Για πρώτη φορά γονείς έγιναν η Νικολέττα Ράλλη και ο Μιχάλης Ανδρούτσος. Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και αυτό έγινε γνωστό μόλις σήμερα, ενώ έχει γεννήσει από την Πέμπτη.
Η Νικολέττα Ράλλη έγινε μαμά για πρώτη φορά αφού την Πέμπτη 11 Ιουνίου έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον επιχειρηματία Μιχάλη Ανδρούτσο.

epirusblog.gr
5 of 5
Νικολέττα Ράλλη: Μόλις ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1382982877387890702
Σχόλια
item