Πρέβεζα: Δυστυχώς Ρημαδιό θυμίζει η κατάσταση στο Κολυμβητήριο της Πρέβεζας Πρέβεζα: Δυστυχώς Ρημαδιό θυμίζει η κατάσταση στο Κολυμβητήριο της Πρέβεζας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Δυστυχώς Ρημαδιό θυμίζει η κατάσταση στο Κολυμβητήριο της Πρέβεζας

Πρέβεζα: Δυστυχώς Ρημαδιό θυμίζει η κατάσταση στο Κολυμβητήριο της Πρέβεζας
Άλλο ένα καλοκαίρι όπου η κατάσταση στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας, παραμένει ίδια με αυτή που βλέπαμε επί δημαρχίας Χρήστου Μπαϊλη, ίσως και χειρότερη.

Λίγο ο Κορωνοϊος, λίγο οι τσάρκες χωρίς ατζέντα στα Υπουργεία για φωτογραφίες και τα συναφή, που να μείνει χρόνος στο Δήμαρχος Πρέβεζας να ασχοληθεί με την καθημερινότητα των Δημοτών, κομμάτι της οποίας είναι και οι αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης.


Την ώρα που σε όλη την χώρα τα Δημοτικά Κολυμβητήρια λειτουργούν κανονικά, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον Κορωνοϊο, στην Πρέβεζα αυτό παραμένει κλειστό και όποιος πάει μία βόλτα θα αντικρίσει ένα ρημαδιό. 

Κλειστά παραμένουν επίσης τα γήπεδα μπάσκετ στα οποία έχει εισβάλει η άμμος της θάλασσας, αλλά και τα γήπεδα τένις που βρίσκονται στο ίδιο αθλητικό συγκρότημα, εκτός από τα τρία γήπεδα της Γυμναστικής Ένωσης Πρέβεζας, τα οποία ευτυχώς λειτουργούν και μας θυμίζουν ότι ο χώρος αυτός είναι για να αθλούνται οι νέοι της πόλης.


Το ίδιο ρημαδιό αντικρίζει κανείς και στα συνοικιακά γηπεδάκια μπάσκετ και ποδοσφαίρου που βρίσκονται στον Παντοκράτορα. Σπασμένες μπασκέτες και η περίφραξη έτοιμη να γκρεμιστεί.


Σε Δημοτικό Συμβούλιο που είχε πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης ο Δήμαρχος Πρέβεζας, είχε αναφέρει πως στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι, το κολυμβητήριο να ανοίξει την 1η Σεπτέμβρη και να λειτουργεί όλο το χρόνο, όπως παλιά. 

Για να γίνει αυτό θα έπρεπε ήδη ο χώρος να είναι εργοτάξιο και οι εργασίες να είχαν ξεκινήσει. Αντίθετα, ο χώρος είναι παρατημένος και οι εικόνες προκαλούν θλίψη, ενώ υποδηλώνουν πλήρη έλλειψη σεβασμού προς τον Δημότη.

Τον Σεπτέμβριο συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη μέρα που ο Νίκος Γεωργάκος ανέλαβε Δήμαρχος Πρέβεζας. Φυσικά ένα χρόνο μετά δεν περίμενε κανείς να κάνει θαύματα, περίμενε όμως να δει κάποιες στοιχειώδεις διαφορές, κάποιες ουσιώδεις αλλαγές. Άλλωστε αυτά υποσχέθηκε στους πολίτες ζητώντας την ψήφο τους.

Μόνη διαφορά μέχρι στιγμής είναι στην επικοινωνία. Είναι αλήθεια ότι ποτέ Δήμαρχος δεν ενημέρωνε τους Δημότες του ακόμα και για τις πιο ασήμαντες κινήσεις του.

Κατά τα άλλα … Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου!

mypreveza.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Δυστυχώς Ρημαδιό θυμίζει η κατάσταση στο Κολυμβητήριο της Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 7035568763110137148
Σχόλια
item