Η Χάρις Αλεξίου ανακοίνωσε πως σταματάει το τραγούδι - «Δεν μπορώ να τραγουδήσω» Η Χάρις Αλεξίου ανακοίνωσε πως σταματάει το τραγούδι - «Δεν μπορώ να τραγουδήσω» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Χάρις Αλεξίου ανακοίνωσε πως σταματάει το τραγούδι - «Δεν μπορώ να τραγουδήσω»

Η Χάρις Αλεξίου ανακοίνωσε πως σταματάει το τραγούδι - «Δεν μπορώ να τραγουδήσω»
Μια ανακοίνωση «βόμβα» έκανε η Χάρις Αλεξίου, αφού έκανε γνωστό πως αποφάσισε να σταματήσει το τραγούδι. Η γνωστή ερμηνεύτρια όπως είπε αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με την φωνή της που δεν της επιτρέπουν να συνεχίσει.
Η Χάρις Αλεξίου έδωσε συνέντευξη στη εκπομπή του Φώτη Απέργη στο Δεύτερο Πρόγραμμα. Η κορυφαία ερμηνεύτρια αποκάλυψε πως σταματάει το τραγούδι, λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζει με τη φωνή της.

Η αποκάλυψη της Χάρις Αλεξίου

«Έχω απομακρυνθεί από τραγούδι τελείως. Δεν μπορώ να τραγουδήσω όπως τραγουδούσα παλιά. Και δεν καταδέχομαι να συνεχίσω και να το κάνω αυτό, αν δε μπορώ να το κάνω καλά. 
Θα με ακούσετε σε λίγο καιρό σε ένα τραγούδι με τη Γιασμίν, ένα ντουέτο που κάναμε μαζί που έχω γράψει τους στίχους στα ελληνικά εγώ και εκείνη τη μουσική και τους στίχους στα ισπανικά. 
Το ηχογράφησα πέρσι το καλοκαίρι. Είναι μια μπαλάντα που μπορούσα να πω, αλλά δε με ακούει η φωνή μου πια και είπα πως είναι καλύτερα να σταματήσω. Δεν είναι σωστό.
Χάρις Αλεξίου τραγούδι
Το Χειρόγραφο ήταν το τελευταίο μουσικό που έκανα. Υπήρχε ήδη το πρόβλημα. Όταν με κάλεσε ο Μικρούτσικος να τραγουδήσω στους Βράχους του είπα “δεν τραγουδάω Θάνο μου αλλά θα είμαι εκεί για σένα”.
Πήρα λίγο θάρρος και μετά συνεργάστηκα με τον Ξαρχάκο στον Ζαμπέτα. Εκεί πήρα την οριστική απόφαση. Είπα “δε σου αξίζει να συνεχίσεις”. Δεν ήταν κάτι απλό, βεβαίως και το πένθησα. 
Μπορεί και εγώ να σαμποτάρισα τη φωνή μου. Όταν κατάλαβα πως δεν αποδίδω πια όπως παλιά, να την έσκαψα λίγο παραπάνω.
Είπα “μην είσαι τώρα νούμερο που βγαίνει και προσπαθεί να φτάσει τη νότα. Αφού δε μπορεί πια η φωνή σου να το βγάλει αυτό. Σεβάσου αυτό που έχεις κάνει μέχρι τώρα”. 

Δε γράφω πια τραγούδια. 

Αν γράψω ξανά, θα περάσει κάποιος χρόνος. Όταν γράφω εγώ τραγούδι, μου βγαίνει αυτόματα να το τραγουδήσω. Οπότε τι να γράψω τώρα;» τόνισε η Χάρις Αλεξίου.
epirusblog.gr
5 of 5
Η Χάρις Αλεξίου ανακοίνωσε πως σταματάει το τραγούδι - «Δεν μπορώ να τραγουδήσω»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5183912726087374760
Σχόλια
item