Άναψε "φωτιές" στη Βουλιαγμένη ο Γιάννης Μαρακάκης με το σώμα του

Άναψε "φωτιές" στη Βουλιαγμένη ο Γιάννης Μαρακάκης με το σώμα του
Ο Γιάννης Μαρακάκης αποφάσισε να δροσιστεί και να διασκεδάσει για λίγο στην Βουλιαγμένη και όπως ήταν φυσικό, κατάφερε για ακόμα μία φορά, να ανάψει "φωτιές" με το σώμα του και τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς του που "τρελαίνουν" όλες τις γυναίκες.
Μπορεί ο καιρός να μας τα χάλασε για λίγο τις τελευταίες μέρες, ωστόσο ήδη από εχθές, ο ήλιος έχει επιστρέψει στη θέση του και η θερμοκρασία έχει ανέβει για τα καλά. 
Ο Γιάννης Μαρακάκης αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τη βελτίωση αυτή του καιρού και να κάνει μία βουτιά στην παραλία.
Ο γνωστός δικηγόρος έχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά σώματα και έτσι δε γινόταν να μην προκαλέσει για ακόμα μία φορά "πανικό" στο γυναικείο πληθυσμό. 
Μάλιστα πριν από μερικές μέρες, ο φακός του YouWeekly.gr "τσάκωσε" τον Γιάννη Μαρακάκη και τη Νίκη Θωμοπούλου, σε βόλτα με τη μικρή τους. 
Δείτε τις φωτογραφίες του Γιάννη Μαρακάκη στη Βουλιαγμένη που άναψαν "φωτιές"
Γιάννης Μαρακάκης ΒουλιαγμένηΓιάννης Μαρακάκης παραλία
Τις προάλλες βέβαια ο Γιάννης Μαρακάκης είχε πάει για μπάνιο μαζί με τη Νίκη Θωμοπούλου - Δείτε πώς είναι το σώμα της μετά τη γέννα

Δύο μήνες έχουν περάσει από τη μέρα που η Νίκη Θωμοπούλου γέννησε την αγαπημένη της κόρη και σας έχουμε μερικές αποκλειστικές φωτογραφίες της με μαγιό στην παραλία, για να δείτε, πώς είναι το σώμα της σήμερα και πόση δουλειά έχει κάνει.
Η ευτυχισμένη μανούλα αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον καλό καιρό και έτσι πριν από μερικές μέρες, πήγε μαζί με τον αγαπημένο της, Γιάννη Μαρακάκη στην παραλία προκειμένου να δροσιστούν.
Το αγαπημένο ζευγάρι περνάει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του, αφού έφερε στον κόσμο ένα υπέροχο μωράκι, το οποίο τους έχει πάρει για τα καλά τα μυαλά!
Η Νίκη Θωμοπούλου είναι μία πολύ στοργική μανούλα, ωστόσο δείχνει πως πολύ συχνά φροντίζει να βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της. 
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, το σώμα της είναι απίστευτο, μόλις λίγο καιρό μετά την γέννα της.

Αυτό είναι το σώμα της Νίκης Θωμοπούλου δύο μήνες μετά τη γέννα

Νίκη Θωμοπούλου σώμα
Νίκη Θωμοπούλου Βουλιαγμένη

epirusblog.gr
5 of 5
Άναψε "φωτιές" στη Βουλιαγμένη ο Γιάννης Μαρακάκης με το σώμα του
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 983943234569946931
item