Μαίρη Συνατσάκη: Μόλις ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές! Αυτός είναι ο πρώτος της προορισμός - Φωτογραφίες

Μαίρη Συνατσάκη: Μόλις ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές! Αυτός είναι ο πρώτος της προορισμός – Φωτογραφίες | tlife.gr
Μετά από μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά, όπου καταπιάστηκε με δεκάδες ασχολίες, η Μαίρη Συνατσάκη ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές! 
Η γνωστή παρουσιάστρια και Youtuber έχει ανάγκη από χαλάρωση και ξεκούραση και επιτέλους αυτό το Σαββατοκύριακο κατάφερε να ταξιδέψει σε κάποιο ελληνικό νησί. 
Η Μαίρη μπορεί να απέχει από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, ωστόσο ασχολείται καθημερινά με τα online shops της, με τις συλλογές ρούχων που έχει με την Αθηνά Οικονομάκου, με τη προσωπική collection με τα παπούτσια της αλλά και με το Youtube!
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι ξύπνησε… σε κάποιο νησί, χωρίς ωστόσο να μας αποκαλύψει σε ποιο! 
Τον προορισμό ωστόσο «πρόδωσαν» οι φίλοι της, καθώς όπως φαίνεται η γλυκιά Μαίρη επέλεξε την Τήνο για να περάσει αυτό το Σαββατοκύριακο.
Η όμορφη παρουσιάστρια είναι ενθουσιασμένη που ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές και ανυπομονούσε επιτέλους να βουτήξει στη θάλασσα και να απολαύσει ξέγνοιαστες στιγμές με τους φίλους της. 
Για ακόμη μια φορά, η Μαίρη ταξίδεψε μαζί με τον Νίκο Μουτσινά, την Ντορέττα Παπαδημητρίου, την Κατρίνα Τσάνταλη και τον Φίλιππο Ιωάννου.
Δες στιγμιότυπα:

Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε και την πρώτη της ανάρτηση με μαγιό, δείχνοντας μας το άκρως καλλίγραμμο κορμί της!


Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» την τρόλαρε μέσα από τα social media, για τις φωτογραφίες που ανεβάζει.


Στην Τήνο συνάντησε και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο!

Το καλοκαίρι ξεκίνησε και επίσημα για την Μαίρη Συνατσάκη!
epirusblog.gr
5 of 5
Μαίρη Συνατσάκη: Μόλις ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές! Αυτός είναι ο πρώτος της προορισμός - Φωτογραφίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8724388712857657286
item