Τι Βρήκαν Κορυφαίοι Επιστήμονες σε Επτά Δείγματα από Εξωγήινα Σκάφη Τι Βρήκαν Κορυφαίοι Επιστήμονες σε Επτά Δείγματα από Εξωγήινα Σκάφη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τι Βρήκαν Κορυφαίοι Επιστήμονες σε Επτά Δείγματα από Εξωγήινα Σκάφη

Τι Βρήκαν Κορυφαίοι Επιστήμονες σε Επτά Δείγματα από Εξωγήινα Σκάφη
Σύμφωνα μα την βρετανική dailystar.co.uk, η The Stars Academy, είναι μια ομάδα που αποτελείται από πρώην μυστικούς ανάλογων υπηρεσιών, Αμερικανούς κυβερνητικούς εργάτες και επιστήμονες, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι έχουν στα χέρια τους επτά δείγματα από ένα κατεστραμμένο ιπτάμενο δίσκο που κατέπεσε.
“Κάθε δείγμα αντιπροσωπεύει διαφορετικά στοιχεία δυνητικά Άγνωστων Εναέριων Φαινομένων και του πως λειτουργούν”, δήλωσε η ακαδημία.
Οι αρχικές μελέτες των αντικειμένων στο πλαίσιο του προγράμματος Adam Research έδωσαν κάποια απίστευτα αποτελέσματα, σύμφωνα με αναφορές.
Υποστηρίζεται ότι το υλικό ξέφυγε και έπεσε όταν το Άγνωστο Εναέριο Φαινόμενο (Unidentified Aerial Phenomena -UAP) αιωρούνταν, ενώ αποτελούσε επίσης μέρος του υλικού ενός σφηνοειδούς σκάφους.
Η Ακαδημία Αστέρων δήλωσε ότι το δείγμα Μαγνησίου-Ψευδαργύρου-Βισμουθίου προέρχεται από ανάκτηση συντριβής του προαναφερόμενου UAP, αλλά παραδέχεται ότι η “πηγή δεν μπορεί να εξακριβωθεί”.
Οι ειδικοί είπαν ότι δεν υπάρχει “προηγούμενο για αυτόν τον δομημένο συνδυασμό υλικών” και ότι ο “πραγματικός σκοπός ή λειτουργία του υλικού είναι άγνωστος”.
Το συναρπαστικό είναι ότι η μία πλευρά ενός δείγματος φαίνεται να έχει υποστεί επεξεργασία καθώς έχει ένα πολύ καθορισμένο περίγραμμα.
Βρήκαν επίσης ότι το υλικό ενεργεί ως οδηγός κυμάτων για συχνότητες terahertz (ηλεκτρομαγνητικά κύματα). Περισσότερες εξετάσεις σχεδιάζονται για το υλικό, αναφέρεται στο Disclose TV.
Η αμερικανική κυβέρνηση αποθηκεύει τέτοιου είδους υλικά από τα UFO σε ένα τεράστιο υπόστεγο κοντά στο Λας Βέγκας.
Το εξαιρετικά μυστικό προηγμένο Αμερικανικό Πρόγραμμα Advanced Aerospace Threat Identification Program (AATIP) του Πενταγώνου, φαίνεται πως διερευνά τους Ιπτάμενους Δίσκους, ήδη από το 2008. 
Το πρόγραμμα των £ 16,5 εκατομμυρίων ξεκίνησε αφού ο πρώην γερουσιαστής της Δημοκρατίας της Νεβάδα, Harry Reid, πίεσε για τη δημιουργία του.
Η εταιρία Bigelow Aerospace, η οποία ιδρύθηκε από τον επιχειρηματία και ουφολόγο Robert Bigelow, 73 ετών, εργάστηκε μαζί με κυβερνητικούς, συμπεριλαμβανομένου του Luis Elizondo, φέρεται να αναφέρει ότι τα υλικά και κράματα από τα συντριμμένα UFO αποθηκεύτηκαν στα κεντρικά των 50 στρεμμάτων της εταιρείας, στο βόρειο άκρο του Λας Βέγκας.
Οι New York Times ανέφεραν πέρυσι ότι «υπό τις οδηγίες του κ. Bigelow, η εταιρεία τροποποίησε τα κτίρια στο Λας Βέγκας για την αποθήκευση μεταλλικών κραμάτων και άλλων υλικών που ανέφερε ο κ. Elizondo και οι εργολάβοι του προγράμματος, τα οποία είχαν ανακτηθεί από Άγνωστα Εναέρια Φαινόμενα.
“Οι ερευνητές μελέτησαν επίσης ανθρώπους που δήλωσαν ότι βίωσαν φυσικές επιδράσεις από τις συναντήσεις με τα αντικείμενα και τους εξέτασαν για πιθανές αλλαγές στην φυσιολογία τους”, τα οποία προς το παρόν φαίνεται ότι δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.
diadrastika.com
epirusblog.gr
5 of 5
Τι Βρήκαν Κορυφαίοι Επιστήμονες σε Επτά Δείγματα από Εξωγήινα Σκάφη
epirusblog.gr
5 of 5
περίεργα 7505317477229809122
Σχόλια
item