Ελένη Μενεγάκη: Η στήριξη του Μάκη Παντζόπουλου στην απόφασή της να αποχωρήσει από την τηλεόραση! Ελένη Μενεγάκη: Η στήριξη του Μάκη Παντζόπουλου στην απόφασή της να αποχωρήσει από την τηλεόραση! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελένη Μενεγάκη: Η στήριξη του Μάκη Παντζόπουλου στην απόφασή της να αποχωρήσει από την τηλεόραση!

Ελένη Μενεγάκη: Η στήριξη του Μάκη Παντζόπουλου στην απόφασή της να αποχωρήσει από την τηλεόραση! | tlife.gr

Αυλαία ρίχνει αύριο η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha με την παρουσιάστρια να αποχωρεί από την τηλεόραση όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό η ίδια. 
Η παρουσιάστρια αποχαιρετά τα τηλεοπτικά πλατό με άγνωστη ημερομηνία επιστροφής, αν και όποτε… και η συγκίνηση της είναι μεγάλη.
Η ίδια στην εκπομπή της Τρίτης, μάλιστα, αποκάλυψε πως ο άνθρωπος που την έχει στηρίξει πολύ αυτήν την περίοδο είναι ο σύζυγός της Μάκης Παντζόπουλος.
«Την Παρασκευή που έφυγα από εδώ και ήμουν έτσι όπως ήμουν, πήγα σπίτι μου κατά τις 9 το βράδυ, έβαλα κάτω τον Μάκη. 
Το τι του έλεγα! Τι αναπτύξεις του έκανα! Κάποια στιγμή μου λέει: «αγάπη μου είσαι καλά»; 
Είμαι σε φάση φιλοσοφική; Είπα πολύ ωραία πράγματα μόνο που τα ξεχνάω, βγαίνουν μόνα τους, αυθόρμητα», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια, δεν έκρυψε ότι η απόφασή της να εγκαταλείψει έστω και προσωρινά την τηλεόραση δεν ήταν εύκολη. «Εκεί πέρα πάνω στο μοντάζ κάπως σφίγγεται η καρδιά μου, με χαλάει με μια έννοια. 

Δεν θα ξανανέβω αύριο, τέλος», είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενη στα αποχαιρετιστήρια αφιερώματα που ετοιμάζουν οι συνεργάτες της.
epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Μενεγάκη: Η στήριξη του Μάκη Παντζόπουλου στην απόφασή της να αποχωρήσει από την τηλεόραση!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7533062043843719156
Σχόλια
item