Άρτα: Η "Ηπειρος" Για Το Εργατικό Δυστύχημα Άρτα: Η "Ηπειρος" Για Το Εργατικό Δυστύχημα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Η "Ηπειρος" Για Το Εργατικό Δυστύχημα

Άρτα: Η "Ηπειρος" Για Το Εργατικό Δυστύχημα
Σχετική ανακοίνωσε  εξέδωσε χθες η  εταιρία Ήπειρος ΑΕΒΕ σχετικά με το εργατικό δυστύχημα που συνέβη στο εργοστάσιό της στην Άρτα. 

Σε αυτή αναφέρεται αναλυτικά:

Με βαθιά θλίψη η ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ ανακοινώνει τον αδόκητο θάνατο  ενός νέου εργαζόμενου του εργοστασίου της, στον Αμμότοπο Άρτας, κατά τη διάρκεια της εργασίας του, ως ηλεκτρολόγος βάρδιας, το Σάββατο 6 Ιουνίου, 2020.

Ο Χρήστος Ζορμπάς είχε προσληφθεί ως στο εργοστάσιο ως ηλεκτρολόγος προ τριών  μηνών.

Στο σύντομο  όμως διάστημα από την πρόσληψή του είχε ήδη αποδείξει τις ικανότητές του και αναγνωριστεί ως πολλά υποσχόμενο, πολύτιμο μέλος της ομάδας της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ.

Η Ήπειρος ΑΕΒΕ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Χρήστου ζορμπά. Παράλληλα, συνεργάζεται με τις Αρχές στην έρευνα που θα αναδείξει τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.

Η ασφάλεια των εργαζομένων αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την εταιρεία που ακολουθεί τα αυστηρότερα πρότυπα και διαδικασίες ασφάλειας, με τις αντίστοιχες εκπαιδεύσεις του προσωπικού, σε όλες τις εγκαταστάσεις."
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Η "Ηπειρος" Για Το Εργατικό Δυστύχημα
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 6893258383480399986
Σχόλια
item