Τζούλια Νόβα για το χωρισμό της: «Εγώ αποχώρησα από τη σχέση. Υπήρχε πίεση» Τζούλια Νόβα για το χωρισμό της: «Εγώ αποχώρησα από τη σχέση. Υπήρχε πίεση» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τζούλια Νόβα για το χωρισμό της: «Εγώ αποχώρησα από τη σχέση. Υπήρχε πίεση»

Τζούλια Νόβα για το χωρισμό της: «Εγώ αποχώρησα από τη σχέση. Υπήρχε πίεση» | tlife.gr
Η καραντίνα αντί να τους ενώσει… τους χώρισε. Ο λόγος για την Τζούλια Νόβα και τον πρώην σύντροφό της Γιάννη Μάρκου.
Η εκρηκτική ξανθιά και ο πρώην σύντροφός της ήταν μαζί τα τελευταία 12 χρόνια και βρίσκονταν ένα βήμα πριν το γάμο. 
Οι δυο τους αναγκάστηκαν να ακυρώσουν το μυστήριο λόγω της πανδημίας και λίγες μέρες αργότερα έσκασε σαν “βόμβα” η είδηση του χωρισμού τους.
«Τα σπάσαμε. Εγώ αποχώρησα», αποκαλύπτει η όμορφη παρουσιάστρια στο «Secret» των Παραπολιτικών και στην Σάσα Σταμάτη και προσθέτει: «Γενικότερα το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά. 
Εγώ είμαι υπερκινητικός άνθρωπος. Μου αρέσει να βγαίνω έξω, να γνωρίζω κόσμο, να κάνω παρέες. 
Ο Γιάννης δεν είναι ακριβώς έτσι. Εγώ ήθελα να κάνω διάφορα πράγματα στη ζωή μου. Εκείνος δεν ήθελε να με ακολουθήσει. Από πίεση σε πίεση δεν γινόταν να προχωρήσουμε».
Η ίδια, μάλιστα, ανέφερε ότι δεν διαπίστωσαν τώρα ότι δεν ταιριάζουν τελικά. «Το είχαμε καταλάβει πολύ καιρό πριν, αλλά ήλπιζα ότι θα αλλάξει. Προσπαθούσα να τον πείσω, να τον πιέσω βασικά να αλλάξει, αλλά οι άνθρωποι δεν αλλάζουν».
Όσο για τα ρεπορτάζ που τους εμφάνιζαν ένα βήμα πριν από τον γάμο, απάντησε ότι «εγώ περίμενα την πρόταση κανονικά. Πρόταση εκείνος νομίζω ότι δεν είχε στο μυαλό του να κάνει, οπότε και εγώ δεν τον είχα πάρει 100% στα σοβαρά».
Τέλος, στην ερώτηση αν έχει μετακομίσει μετά το χωρισμό ανέφερε: «Ναι, έφυγα. Κάθομαι στη μητέρα μου», απάντησε. «Τώρα, βόλτες και διακοπές. Μπορεί Μύκονο και Σαντορίνη», κατέληξε.
epirusblog.gr
5 of 5
Τζούλια Νόβα για το χωρισμό της: «Εγώ αποχώρησα από τη σχέση. Υπήρχε πίεση»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7006612823100858
Σχόλια
item